Hoppa till sidans innehåll

Öppen träning för vårt SBL-lag 13 augusti. Kom och träffa Halmstad Badmintons trupp för säsongen 2017/18

08 AUG 2017 12:27
Söndagen den 13:e augusti kl 14:00 välkomnar vi alla klubbens medlemmar samt sponsorer och media till Halmstad Badmintons öppna serielagsträning. Ta chansen att se och träffa våra SBL-stjärnor inklusive det spektakulära nyförvärvet Mikkel Mikkelsen.
  • Uppdaterad: 08 AUG 2017 12:32

Välkommen Mikkel!
Halmstad Badminton kan presentera en riktigt stark trupp inför premiären av Svenska Badmintonligan (SBL).

Vi har lyckats behålla i stort sett alla spelare från förra årets starka SBL-trupp och kan dessutom presentera ett mycket intressant nyförvärv i form av danske Mikkel Mikkelsen. 
Bild: Badminton Photo

25-årige Mikkel är en världsspelare framförallt i mixed där han är rankad 45:a i världen. Men han är även en mycket duktig singel- och dubbelspelare som kommer att förstärka Halmstads chanser i SBL avsevärt.

Stabil trupp
Det är även mycket glädjande att i stort sett hela succétruppen från förra året är kvar: Sofie, Line, Louise och Lydia utgör en mycket start damsida för Halmstads del.

Framförallt Sofie var en mycket tongivande spelare förra året och dominerade damsingelspelet tillsammans med Skogås Irina Andersen.

På herrsidan har vi kvar de egna produkterna Felix, Filip och Jakob. Lämnar gör Shaun Ekengren som går tillbaka till moderklubben Spårvägen. Vi önskar Shaun all lycka till i framtiden (även om vi ses på olika sidor av nätet nästa säsong).

Högre mål i år
"Det är jätteroligt att vi lyckats behålla vårt starka lag från förra året och dessutom kunnat förstärka med en såpass stark spelare som Mikkel Mikkelsen," säger Niclas Rosengren som tillsammans med Ronny Gunnarsson ä