Hoppa till sidans innehåll

Öppen träning för vårt SBL-lag 13 augusti. Kom och träffa Halmstad Badmintons trupp för säsongen 2017/18

08 AUG 2017 12:27
Söndagen den 13:e augusti kl 14:00 välkomnar vi alla klubbens medlemmar samt sponsorer och media till Halmstad Badmintons öppna serielagsträning. Ta chansen att se och träffa våra SBL-stjärnor inklusive det spektakulära nyförvärvet Mikkel Mikkelsen.
  • Uppdaterad: 08 AUG 2017 12:32

Välkommen Mikkel!
Halmstad Badminton kan presentera en riktigt stark trupp inför premiären av Svenska Badmintonligan (SBL).

Vi har lyckats behålla i stort sett alla spelare från förra årets starka SBL-trupp och kan dessutom presentera ett mycket intressant nyförvärv i form av danske Mikkel Mikkelsen. 
Bild: Badminton Photo

25-årige Mikkel är en världsspelare framförallt i mixed där han är rankad 45:a i världen. Men han är även en mycket duktig singel- och dubbelspelare som kommer att förstärka Halmstads chanser i SBL avsevärt.

Stabil trupp
Det är även mycket glädjande att i stort sett hela succétruppen från förra året är kvar: Sofie, Line, Louise och Lydia utgör en mycket start damsida för Halmstads del.

Framförallt Sofie var en mycket tongivande spelare förra året och dominerade damsingelspelet tillsammans med Skogås Irina Andersen.

På herrsidan har vi kvar de egna produkterna Felix, Filip och Jakob. Lämnar gör Shaun Ekengren som går tillbaka till moderklubben Spårvägen. Vi önskar Shaun all lycka till i framtiden (även om vi ses på olika sidor av nätet nästa säsong).

Högre mål i år
"Det är jätteroligt att vi lyckats behålla vårt starka lag från förra året och dessutom kunnat förstärka med en såpass stark spelare som Mikkel Mikkelsen," säger Niclas Rosengren som tillsammans med Ronny Gunnarsson är lagledare för Halmstads SBL-lag.

"De flesta andra lagen i SBL har förstärkt sina lag och vi kan se fram emot ett av de bästa säsongerna på väldigt länge, men med Halmstads förstauppställning kan vi slå alla lag i seren och vi hoppas att kunna gå längre än förra årets kvartsfinal."

Höstens hemmamatcher spelas enligt följande:
26/9 Halmstad-Täby
14/11 Halmstad-Skogås
18/12 Halmstad-Spårvägen

Hjälp till som funktionär!
Förra året arrangerade vi flera av SBLs bästa arrangemang med hundratals åskådare, fin service och härlig stämning. Hjälp gärna till att göra denna säsongens arrangemang ännu bättre. 

Den 13:e kommer det att finnas listor där du kan skriva upp dig och anmäla dig som funktionär (publikvärd, matfixare, bollbärare, linjedomare mm).

Ta chansen att se spelare i världsklass i Söndrumshallen på söndag då vårt förstalag tränar (och även vårt andralag i division 2). Kanske ta en selfie med några av stjärnorna?

Varmt välkommen till Söndrumshallen den 13:e augusti kl 14:00

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info