Hoppa till sidans innehåll

Olivia och nykomlingarna dominerade stark Laxaträff

08 DEC 2019 14:44
Olivia Johnsson blev obesegrad i årets Laxaträff och nykomlingarna Linnéa Granberg och Jonathan Dreifaldt gjorde sina första tävlingar för Halmstad. Och vilken succé det blev. Hela sex klassegrar till Halmstad, wow!
  • Uppdaterad: 08 DEC 2019 14:44

Efter en rekordstor Scandic Hallandia Cup tidigare i höst var årets Laxaträff lite mer hanterbar med 150 deltagare. Men klassen var hög och vi bjöds på riktigt bra badminton i Söndrumshallen i helgen.

Olivia obesegrad
Helgens stora utropstecken var hemmaspelaren Olivia Johnsson som vinner Damsingel Elit, Damdubbel A och dessutom Mixeddubbel A. De senare i par med Linnéa och Ludde. Härligt att se att Olivias utvecklingskurva går spikrakt uppåt. 

Starka nykomlingar
Men det var andra som övertygade i helgen. Halmstads nykomlingar Jonathan Dreifaldt och Linnea Granberg visade att det är rejäla förstärkningar vi har fått i år. Linnéa vann Damdubbel A tillsamans med Olivia efter riktigt bra spel.


Linnéa och Olivia - ett Halmstadpar att räkna med framöver.

Och Jonathan vinner herrsingel A med ett riktigt starkt powerspel och frågan är om inte han kunnat gå långt i eliklassen också. Riktigt kul att se Jonathan och Linnéa i Halmstadtröjan!


Jonte in action

Ludde och Olivia fortsätter att spela riktigt bra mixed. I finalen slog man Ali Ahmad och Emma Klarsson efter starkt spel.


Ludde och Olivia spelar mycket bra mixed just nu.

Rebecka dras med en efterhängsen knäskada men visade ändå att hon är en riktigt stark dubbelspelare. Seger i Damdubbel B tillsammans med Mikaela Henriksson från Klippan.


Seger för det nykomponerade paret Mikaela och Rebecka.

Även Leo imponerade i dubbel i par med Lucas Nilsson från Lugi. Seger i Herrdubbel B.

Vi noterar även att Olle tar sig till semifinal i herrsingel Elit utan träning.

Ett stort bautatack till alla som hjälper till denna helg, från sekretariat till våra fantastiska siffervändare. Det blev en kul och fint arrangerad tävling!

RESULTATEN >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info