Hoppa till sidans innehåll

Nellie skrällde och Colin vann i rekordstort Nissanslag

22 MAR 2015 16:05
Nissanslaget som avgjordes i Söndrumshallen och Hallägrahallen i helgen är numera en riktig mastodonttävling med hela 324 spelare, 647 matcher och 30 olika klasser. För hemmaklubbens räkning gick det riktigt bra för Colin, Nellie och Hanna.
  • Skapad: 22 MAR 2015 16:05

Många tuffa matcher för Nellie
I U15 flicksingel blev det en Halmstadsemifinal mellan Lisa Lundqvist och Nellie Kleman där Nellie drog det längsta strået efter en mycket tuff och välspelad match. I finalen orkade inte Nellie med förstaseedade Emmy Robertsson, men ett mycket fint formbesked från Nellie. Tillsammans med Lisa blev det också en tredjeplats i dubbel.

Colin dominerade B
colinoskar
Colin bjöd upp till dans i herrdubbel B tillsammans med U15-landslagskompisen Oskar Svensson från Askim. De vann Herrdubbel B relativt enkelt och i singelfinalen möttes därefter de båda i en stenhård tresetare. Colin drog till slut det längsta strået och vann tredje set med 21-19.

Carro och Emma till dubbelfinal i A
emmacarro

Men det gick även bra för andra av klubbens spelare. Caroline Gunnarsson och Emma Stierna svarade för en mycket fin insats genom att ta sig till final i damdubbel A där det dock blev förlust i två set men ett klart styrkebesked från Emma och Carro.

Hanna vann U13 hannanellie

Även Hanna Stierna gjorde en mycket bra turnering och dominerade tjejklassen i U13. Hon vann flicksingel U13 och gick dessutom till final i dubbel tillsammans med Nelli Svensson från Älmhult.

Wiktor 2:a och 3:a i U15wiktor

Wiktor Jönsson spelade till sig en tredjeplats i pojksingel U15 och en andraplats i dubbel tillsammans med Jonathan Torrealba.

Stort deltagarantal även i nybörjarklasserna
Samtidigt som matcherna i Söndrumshallen spelades även nybörjarklasser i Hallägrahallen, även de med högt deltagande. Från Halmstad lyckades där Sofia Ottoson bäst som vann Flicksingel U15 medan syrran Lina kom trea.
 
lisett
Ett extra fint inslag under tävlingen var klubbens Lisette Selenström tillsammans med kompisarna Cajsa och Johan som sålde armband till förmån för barncancerfonden. Totalt har de samlat ihop över 100 000 kronor. 
 
En extra eloge till det fantastiska arrangörsteamet med tävlingsledare Kristoffer Persson och Lena Holm i spetsen som drar runt en av Sveriges största tävlingar på ett fantastiskt sätt.
Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info