Hoppa till sidans innehåll

Mellandagslägret 27-28 december 2014

06 JAN 2015 15:32
Amanda rapporterar från mellandagslägret.
  • Skapad: 06 JAN 2015 15:32

 

Vi var fyra förväntansfulla tränare inför lägret som ville ge spelarna en helg full av teknik och fys (däremellan lite lek och skoj såklart). Redan under lördagsförmiddagen märktes det att barnen var förväntansfulla och dagen gick i ett.
Lekar blandades med grundläggande teknik, bl.a. hur man håller i ett rack och ett par av de viktigaste slagen: clear och drop. Efter att hållit på hela dagen var ledarna trötta på kvällen medan barnen, fulla av överskottsenergi, fortsatte att roa sig fram till kvällsmålet. Givetvis väldigt roligt, dock inte utan en undran hur de orkade efter många timmar under dagen i hallen…
Söndagen bjöd på förvånansvärt lite gnäll om träningsvärk från spelarna och rullade på i samma fina tempo som dagen innan. Ytterligare en del lekar stod på programmet liksom teknik och lite fys.
Steg för steg genomfördes smash, stop och fotarbete runt hela planen. Det var roligt att se en riktig kämparglöd hos alla spelare under helgen. Sista stunden samlades alla i cafeterian och barnen fick en stor eloge av oss tränare för att de hade varit med och gjort lägret så bra. Tack till spelare och tränare för ett väldigt roligt läger!
01-lagerlang

 

Skribent: Amanda Nilsson Ringi

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info