Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn i Ljungby!

23 SEP 2012 22:14
Var det våra nya storspelare som visade upp sig i Ljungby? Debutanten Olivia vinner U11, stort grattis. Ludvig kommer tvåa i U13 fast han är U11, vinner mixed U13 med Nellie. Kan fortsätta ett bra tag till, men det är bättre ni läser Bosses sammanställning här nedan.
  • Uppdaterad: 23 SEP 2012 22:27

Kort rapport från Gislaveds endagars och challenger 3 i Ljungby

 

Gislavedstävlingen gick av stapeln lördagen den 9 september och var i år något mindre än vanligt. Halmstad representerades i U11 av Ludvig, i U13 av Lisa, Nellie, Måns, Wiktor och i U17 av Panagiota och Caroline.

I U11 gjorde Ludvig rent hus och vann utan att varit hotad någon gång. I U13 vann Nellie singeln och kom två i dubbel tillsammans med Lisa. I U13 herrdubbel kom Måns hem med en silverplakett.

Tjejerna i U17 fick en tuff resa. Både Caroline och Panagiota har inte tävlat så mycket och fick möta ett mycket tufft motstånd. En stor eloge till bägge som kämpade och slet trots övermäktigt motstånd i kombination med krånglande lårmuskler.

 

I Ljungby nu i helgen var det dags för challenger 3 och de spelare som åkte hit var Nellie, Lisa, Ludvig, Måns och Olivia.

Olivia som spelar i U11 och gjorde det med bravur. Hon vann klassen och vi som var på plats såg att här finns en spelare med stor potential. Grattis till segern i din första tävling som inte är en nybörjartävling. Ludvig som också är U11 spelare men spelade i U13 denna gång gick ända till final men där blev Simon från Älmhult för svår. Grattis även till Måns som blev trea i singeln vilket var egentligen mer än vad vi hoppats på. När det sedan var dags för dubbel i U13 som vann måns/Ludvig detta i stor stil.

Tjejerna var toppseedade i U13 men det tog stopp i semifinal för både Lisa som Nellie. I dubbeln var Lisa/Nellie i final men allt för många oprovocerade misstag medförde att de förlorade finalen i två raka. I mixed U13 möttes Lisa/Måns och Ludvig/Nellie. I denna interna kamp vann Ludvig/Nellie en välspelad match. Men tänk om Lisa och Nellie hade spelat lika vårdat i dubbeln som de gjorde i mixedfinalen då skulle det med stor sannolikhet blivit ett annat resultat i dubbelfinalen.

Skribent: Johan Olofsson