Hoppa till sidans innehåll

Matilda och Olivia obesegrade i hemmatävlingen Nissanslaget

24 MAR 2013 15:18
350 spelare. 682 matcher. 2 hallar. 1500 bollar. Det är inget dåligt projekt Halmstad Badmintonklubb drar runt när man arrangerar Nissanslaget 2013.
Stort tack...
  • Skapad: 24 MAR 2013 15:18

Nissanslaget är en av Sveriges absolut största och bredaste badmintontävlingar. Här samsas 9-åriga nybörjare i med landslagsjuniorer, seniorspelare och motionärer. Trots det stora antalet matcher håller klubben ihop både tidsschema och tävlingslogistik på ett minst sagt imponerande sätt.

 

Tack för att Ni gjorde Nissanslaget 2013 till den fina tävling som det blev:

Hej alla badmintonfreaks!

 

Nu är en mycket intensiv badmintonhelg över och vi, Halmstad Badminton, vill tacka Er föreningar/ledare/spelare för att Ni alla var med och gjorde det hela till en badmintonfest (i alla fall tyckte vi i tävlingsledningen det). Det bjöds på mycket känslor, strålande spel och fair play från alla deltagande spelare.

 

Nissanslaget årsmodell 2013 blev en av Sveriges absolut största och bredaste badmintontävlingar. Denna helg samsades 9-åriga nybörjare med landslagsjuniorer, seniorspelare och motionärer (trots konkurrens av U15 SM i Askim denna helg). Det spelades drygt 680 matcher av 350 spelare under två dagar! Det är inte illa och att vi sedan lyckades hålla tidsschemat i stort sett hela helgen är vi mycket nöjda med. Men vi hade inte klarat det utan era insatser. Så en extra eloge till er ledare/spelare som på ett föredömligt såg till att allt fungerade på ett optimalt sätt.

Vi vill speciellt lyfta på hatten till spelare/föräldrar/ledare som var i Hallägrahallen (Nybörjartävlingen). Det fungerade bättre än vad vi någonsin vågat hoppats på.

 

De tre bästa klubbarna (Nationella tävlingen) under helgen blev

1)      Halmstad Badminton                             66,5 p

2)      Älmhults Badminton                              47,0 p

3)      Lugi Badminton                                    43,5

 

Vi är dock medvetna om att allt kan bli bättre så om Ni har några synpunkter på arrangemanget som sådant (positiva som negativa) och kan ge oss värdefulla tips på förbättringar tar vi emot dom med uppsträckta armar. Skicka dom via mail till This is a mailto link eller