Hoppa till sidans innehåll

Matilda en vinnare i Täby!

26 AUG 2013 19:02
Första tävlingen för säsongen spelades i Täby. Det var en seniortävling med Elit och A -klass.
  • Uppdaterad: 26 AUG 2013 19:10

SGP - E klass
Olle Ingermanson spelade sin första turnering för Halmstad. Olle började med Mixeddubbel tillsammans med Matilda. De vann sin första match med 23-21 i tredje set. Olles första singel blev en riktig rysare han vann med 26-24 i tredje set. Olle vann ytterligare en match mot en kille från Umeå. I åttondelen tog det slut för en sliten Olle som förlorade i en tresetare. Felix hade en tämligen  bekväm resa fram till kvartsfinalen där han möte andraseedade Petter Yngvesson. En mycket väl spelad match som även den gick till tre set. Petter var den som var starkast i set tre som han vann med 21-15.

 

A-klass
Följande spelare deltog Jakob,Filip,Amanda,Sofia och Matilda

Matilda vann damsingeln. Matilda var aldrig hotad hon vann tämligen enkelt. Det bör påpekas att finalen vanns på WO då Moa Sjöö skadade sig i matchen innan. Matilda och Sofia gick till semifinal i dubbel en match de borde ha vunnit. Bägge killarna åkt ut i slutspelet. Jakob i första omgången. Filip i kvartsfinalen där han var tvungen att lämna WO
För att han hade ont i baksidan av låret. Grabbarna har nog tränat lite för mycket de senaste veckorna. Lite synd för Amanda då hon och Filip skulle spela kvartsfinal i Mixed på söndagen.

Niclas och Ronny

Skribent: Johan Olofsson

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info