Hoppa till sidans innehåll

Många winnare i Wätterstad

15 APR 2018 15:45
Det blev fem klassegrar för våra duktiga ungdomar i Wätterstad Cup i Jönköping i helgen. Agnes (på bilden ovan) vann en av dem, men minst lika fina besked gav Jonte och Hugo som nu tar för sig ordentligt och går vidare till slutspel som förstaårs.
  • Uppdaterad: 15 APR 2018 15:58

Klicka på länken för att se 10 instagrambilder från helgen.

 

Olivia redo för eliten
Allra bäst gick det för Olivia som vinner damsingel A och damdubbel A i par med Johanna Vaxell. Olivia har radat upp A-vinster denna säsong och visar att hon snart är redo för elitklass, endast 15 år gammal. Imponerande.

Värt att nämna är även att Hanna Stierna vinner sin grupp och går vidare till slutspel i sin första A-tävling. Grymt!

Dominans i U13
Oliver Tellander vinner U13-singeln utan att tappa set. Stiligt!

Kul att se att vi har hela 5 spelare i slutspel i U13. Emil, Viggo, Leon, Elias och Oliver. Emil och Elias möttes tidigt i gruppspelet och visar att de utvecklas i raketfart. Seger för Elias denna gång.

Elias och Anton imponerar stort i dubbeln där de bland annat slår ut det förstaseedade paret i en tuff tresetare. Riktigt starkt. 

Finalen blev en ren Halmstaduppgörelse. Leon och Viggo testade att spela sin första dubbeltävling ihop och man kan väl säga att det gick ganska bra. De vann hela turneringen. Grattis!

U15
Våra förstaårs U15-tjejer Elin, Rebecka och Agnes tar sig alla fram till slutspel i singel och Rebecka och Agnes är framme i semi. Lite mer styrka och snabbhet till nästa säsong så...

Alva utmanar sig själv genom att spela seniorklass (B), och får många nyttiga matcher. I U15 dubbeln vinner hon i par med Agnes efter starkt spel.

I U15 för killar ställde vi upp med Jonathan, Eskil, Adam och Hugo. Jättekul att se att Jonathan och Hugo båda går vidare till slutspel. Killarna har kämpat på ordentligt med sin träning som nu börjar ge resultat.  Eskil, Leo och Hugo tar sig till kvarten där det dock blir stopp.

Roligt också att se att flera av papporna tar chansen att röra på sig i C-klassen. Lycka till med att ta er till jobbet imorgon =D.

RESULTATEN >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info