Hoppa till sidans innehåll

Många kul matcher i Laholm

08 DEC 2018 15:41
En kul blanding av nya och mer rutinerade tävlingsspelare gav sig i lördags till Laholm för att spela Lagaholmsspelen. Och det blev många fina matcher och prestationer.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2018 15:41

Halmstad vann hela 6 klassegrar och blev därmed bästa klubb.

Kul att se så många från våra badmintonskolor och träningsgrupper som testade klass-1 tävlingen.

Wilda, Emelie, Touka, och Dina testade att tävla utsomsocknes för första gången och gjorde det riktigt bra. Bäst gick det för Emelie som gick och vann flicksingel U11.

 Emelie, Dina och Wilda storspelade i flicksingel U11 


I U13 vann Emil singeln med riktigt tungt singelspel och var egentligen aldrig hotad i någon av matcherna. Dessutom vann han U13-dubbeln i par med Elias. Även Neo kämpade sig till en tredjeplats.

I U15 Klass 1 tog sig Erik till en hedrande semifinalplats och Mette gick och vann hela klassen efter seger i en 4-pool. Riktigt kul för Mette som visat prov på fina framsteg på sistone.

I U15 klass 2-tävlingen var det Halmstad för hela slanten. Oliver på förstaplats, Viggo på andra och Elias och Leon på tredje. Killarna spelar riktigt bra badminton genom hela turneringen. Lite tråkigt bara att Viggo fick ont i foten och fick ställa in finalen.


Glada pristagare i HS U15.

I U15 fick även Alice, Rut och Emma spela som annars är U13. Men tjejerna klarade det fint och Alice tog sig till och med till semifinal.

I finalen blev det en sedvanlig uppgörelse mellan Rebecka och Elin som båda visar prov på riktigt tempostark damsingel. Rebecka drog till sist det längsta strået efter en gastkramande finish.

Tack alla deltagare och BK Västan för en kul tävling.

RESULTATEN >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info