Hoppa till sidans innehåll

Lyckad tävlingshelg i Skälderviken!

25 JAN 2016 15:21
Förra helgen spelades Lergöksträffen och Halmstad hade spelare från U11 till Senior-Elit!

  • Skapad: 25 JAN 2016 15:21

I U11-klassen ställde Gustav Törnell, Leo Fager och Hugo Jönsson upp i både singel och dubbel. Alla kämpade väl och vann minst en match, Leo gick till final i singel och tillsammans med Gustav vann de hela dubbelklassen!

I U13 var halmstad representerade av Eskil Sundelid, Nina Agnér, Agnes Johnsson, Rebecka Stein och Alva Vaxell. Eskil tog sig efter strålande spel till semifinal i singelklassen och han pressade både segraren och tvåan till 3-setare. I damdubbel vann Alva hela klassen tillsammans med Tania Mörk från Gripen efter en mycket spännande 3-setare i finalen!

I U15-klassen ställde Johanna Vaxell, Hanna Stierna och Sara Stein upp och alla tog sig vidare till slutspelet. Väl i slutspelet imponerade U13-spelaren Hanna med att ta sig till semifinal och pressade slutsegraren Tilde Pilblad ordentligt. Hanna tog sig även till final i dubbel tillsammans med Johanna. Sara Stierna var tvungen att lämna WO i singel pga att hennes två klasser spelades i olika hallar och tidsättningen var för tight. Något jag aldrig varit med om tidigare...

I B-klassen ställde Olivia Johnsson, Sara Stein, Wiktor Jönsson och Magnus Vaxell upp. Allra bäst gick det för Olivia som vann dubbeln tillsammans med Sara, tog silver i Mixed tillsammans med Wiktor och tog även guldet i singel.

I Elitklassen ställde stor del av förstalaget upp i form av Filip Kroekphon Suwanphingkha, Jakob Burestedt, Lydia Demetriades och vår nya spelare för i år Shaun Ekengren. Det blev seger i herrsingel genom Filip, seger i herrdubbel genom Jakob och Shaun och en andraplats i mixeddubbel genom Filip och Lydia.

Sammanfattningsvis en mycket lyckad helg för Halmstad Badminton.

 

Vid pennan

Olle

Skribent: Tarja Mantere
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM