Hoppa till sidans innehåll

Lär dig "mata" — tisdagen 22/5

09 MAJ 2018 14:04
Är du badmintonförälder och vill hjälpa dina barn med träningen? Vi går igenom lite enkla övningar man kan köra med föräldern som bollmatare. Ingen badmintonerfarenhet krävs.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2018 15:02

Vi har just nu en väldigt stor kull ungdomar på väg uppåt i våra tävlingsgrupper. Jättekul, men det har också sina utmaningar i att vi tränare inte alltid kan stå och ”mata” bollar på samma sätt som man kan med mindre grupper.

Badminton är en tekniskt svår sport och det kan vara svårt att hjälpa sina barn (oavsett nivå). Men det finns enkla övningar som man kan köra om man vill träna två-och-två och som dessutom är jättenyttiga för både förälder och barn.

Vi ger lite tips på saker att tänka på och visar enkla, men effektiva övningar man kan köra om man vill träna lite extra i sommar och framöver.

Välkommen Tisdagen 22/5 kl 1730-1830. 

För vem?
Föräldrar till barn som spelar badminton i U11-U15. Vi kommer att visa övningar som passar för både yngre och äldre ungdomar — övningarna passar både de som nyligen börjat och de som spelat längre. 

Utbildningen är förlagd under träningen för U13-tävlingsgrupp, så de är redan på plats. U11/U15-spelare och föräldrar är också välkomna denna tid.

Ingen badmintonfärdighet behövs av dig som förälder. Kan du kasta en boll kan du vara med. =).

Anmäl dig till This is a mailto link

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info