Hoppa till sidans innehåll

ISI-CUP, IKAST

08 MAR 2012 13:03
Helgen den 3-4 mars drog 17 ungdomsspelare, två ledare och sex föräldrar till Danmark för att delta i en av de största turneringarna i Danmark. Totalt deltog i år 765 spelare från 80 olika klubbar och det spelades 1 350 matcher innan alla segrare hade korats.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:48

Nellie-Lisa

Noah-Kalle

Våra duktiga ungdomar kämpade väldigt väl och följande insatser bör lyftas fram: I U13 M blev Colin Hammarberg 3.a i pojkdubbel tillsammans med en dansk partner.

I flicksingel U13 C blev det en ren Halmstadfinal mellan Lisa Lundquist och Nellie Kleman med Nellie som slutgsegrare. Flickorna blev även 2.a i flickdubbel i samma klass.

Klassen U15 B dominerades på pojksidan av våra spelare. Noah Simonsson blev slutgrare efter att i semifinalen vunnit över klubbkamraten Karl Abrahamsson. I klassen U17 A tog Filip Suwangphingkha hem slutsegern i pojksingel efter mycket bra och moget spel under hela turneringen.

I motsvarande flickklass vann Matilda Holm flicksingel, även här efter väldigt bra spel. Matilda blev tillsammans med Sofia Lundquist 2.a i flickdubbel.

I pojkklassen vann Filip tillsammans med Jakob Buretstedt pojkdubbel. Sara Jönsson tillsammans med Victoria Wendt gick till final i U17 B men de fick tyvärr ge sig på grund av att Sara blev skadad.

Ett stort tack till alla er ungdomar för en trevlig helg med bra attityd under hela tävlingen och vistelsen. Tack också till alla föräldrar som fanns med som supporters.

Skribent: Kalle-Bosse-Jonas

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info