Hoppa till sidans innehåll

Introduktion till badminton för föräldrar. Gratis tvåtimmarsutbildning 16 september

22 SEP 2015 18:00
Har du barn som spelar badminton och vill lära dig mer om sporten? Då vill Halmstad Badminton hälsa dig välkommen till en tvåtimmars introduktion till badmintonsporten och klubben.
  • Uppdaterad: 04 SEP 2017 16:46

FÖR VEM?
Du som har barn som spelar badminton men inte själv har spelat aktivt. Det spelar ingen roll om ditt barn har spelat länge eller är nybörjare.

Har du gått föräldraintroduktionen innan men vill fräscha upp kunskaperna? Inga problem, du är välkommen,

SYFTE
Ge en introduktion till sporten och Halmstad Badmntonklubb för att du ska kunna hjälpa ditt barn att spela, hålla rätt i racketen, röra sig rätt, och ha koll på spelreglerna vid tävling mm.

MÅL
Efter introduktionen ska du veta vad Halmstad Badmintonklubb står för och hur klubben fungerar, ha en förståelse för grundläggande teknik, hur man spelar och räknar i badminton, samt få prova på hur det är att spela badminton.

HUR?
Vi kommer att börja på badmintonbanan (ombytta) och gå igenom slag, teknik, fotarbete och räknesätt. Du kommer att få prova att spela övningar och match. För de som vill kommer vi även testa lite badmintonfys (frivilligt, men det är nyttigt att känna på hur intensivt det är och hur fort man blir trött).

Därefter tar vi en dusch och samlas i klubbrummet för fika och lite badmintonteori.

Om du inte vill vara med och spela utan bara titta på så går det alldeles utmärkt.

NÄR & VAR?
Söndrumshallen, Lördagen den 16 september kl 10-12.

ANMÄLAN
Maila till This is a mailto link