Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsen – september 2018

27 SEP 2018 11:35
I fortsättningen tänker vi i styrelsen informera från våra styrelsemöten om saker som kan vara bra för fler att känna till. Informationen är först och främst till för våra medlemmar men även andra som kan tänkas vara intresserade av vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2018 11:35

Alla grupper igång - ledare behövs
Som vanligt på hösten säkerställs att verksamheten har de resurser som behövs för att bedriva den tränings och tävlingsverksamhet vi har. Planeringen och förberedelserna är gjorda redan i våras. 

Men nu har ju grupperna varit i gång några veckor. Som det ser ut nu så har ett behov av fler huvudledare i vår verksamhet, som huvudledare behöver man vara 18 år och van att hålla i gruppverksamhet. Tips tas tacksamt emot till Thomas och Jimmy på kansliet.

Arbetsplatsträffar
Varje månad hålls arbetsplatsträff (APT) för vår anställda där frågor om fysisk och psykosocial arbetsmiljö är viktiga frågor. Vice ordförande Susanne Mared håller i dessa möten. Våra anställda är klubbchef Thomas Carlsson, projektledare Jimmy Tay, ekonomiassistent Hampus och lokalvårdare Mohammad.

Sponsring och projektansökninga
Arbete med sponsring och projektansökningar pågår intensivt! Har du som medlem möjlighet att skaffa sponsorer så är du välkommen att kontakta ordförande Joakim Stierna så ordnar vi något lämpligt upplägg.

Styrelsen har beslutat att sälja bingolottos julkalender i år och mer information kommer senare om hur detta kommer att organiseras.

Förändrad struktur för medlems- och träningsavgifter 
Arbete med förändrad struktur för medlems- och träningsavgifter pågår, vi har upptäckt att vi har en lite onödigt krånglig prissättning i vår verksamhet och detta behöver justeras till våren.

Badminton NIU på Sannarp
Uppstarten av vår badmintonträning NIU på Sannarp fungerar fint. Vi har fyra egna spelare från Halmstad Badminton som spelar badminton på schemalagd skoltid. Tränare är Thomas Carlsson vår egen klubbchef.

Höstlovsläger
Vecka 44 är de dags för årligt höstdagläger med Mikkel Mikkelsen, vår välmeriterade herrdubbelspelare i Badmintonligan. Ta chansen att få träna med Mikkel.

Fantastisk seriestart!
Vårt elitlag fixade två härliga poäng mot Umeå i första seriematchen för året och vårt andra lag i div 2 vann sina båda inledande matcher mot Varberg och Västra Frölunda. Kanonstart alltså för både elitserielaget och vårt unga serie-2-lag!

Årsmöte med prisutdelning från klubbmästerskapen är fastställt till måndagen den 27/5.                                                                       

Halmstad Badmintons styrelse genom                               

Joakim Stierna, ordförande

HALMSTAD BADMONTONS STYRELSE - KONTAKTUPPGIFTER >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info