Hoppa till sidans innehåll

Följ matchen live!

03 OKT 2016 18:32
Det är ett revanschsuget Halmstad Badminton som kliver in på banan klockan 18:30 på onsdag. Efter förra måndagens snöpliga förlust mot Skogås har man nu återladdat batterierna för att ta sig an de långväga gästerna från Umeå.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2016 17:47

Följ matchen live här >>

Eller kolla matchen i vårt facebookflöde >>

"Båda lagen är ju nykomlingar i SBL i år så det är klart att det är en viktig match för oss, men vi ska ha god chans i de flesta delmatcher så vi går för seger," säger Niclas Rosengren, som tillsammans med Ronny Gunnarsson är lagets coach.

"Herrmatcherna blir nog avgörande för hela matchen och vi har en hel del lärdomar med oss från förra omgången mot Skogås."

Under onsdagen kommer klubbens banor att preppas för SBL-spel och vi hoppas på att många dyker upp på onsdag kväll. Då våra portabla läktare inte kommer förrän till nästa hemmamatch får vi nöja oss med stolar, men vi hoppas att alla ska få plats och få uppleva riktigt bra badminton.

Första bollen slås kl 18:30 på onsdag, men se till att vara på plats innan dess för att se spelarpresentation och peppa våra hemmaspelare.

Söndrumshallen. 18.30. Tagga!

Mer om laget  >>

Badminton Sweden: Nykomlingarna trivs i SBL >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info