Hoppa till sidans innehåll

Härligt uppsluppet på årets KM

13 MAR 2013 12:33
Klubbmästerskapen 2014 blev en riktig folkfest med roliga matcher, hela 33 par i den prestigefyllda familjeklassen, och fantastiska outfits.
  • Skapad: 13 MAR 2013 12:33

Lag Blues Brothers vs Lag Hotlegs i Herr(?)dubbel Senior.

Det blev verkligen en folkfest i Söndrumshallen när Halmstad Badmintons klubbmästerskap avgjordes i helgen. Massor med roliga matcher, knökfullt i hallen och allt ifrån nybörjare till Sverigeelitspelare på plats. 

Förutom en hel hög med nya klubbmästare, utsågs även årets bästa utstyrsel som i år vanns av Mario & Luigi samt Påskharen och en stor gul kyckling.

Stort tack till alla fantastiska spelare och funktionärer och speciellt till er som bjuder på er själva med fantastiska utstyrslar denna helg.

Resultaten:

http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=13AF1751-4730-4763-9956-130413FC1C65

 

Hälsning från Tävlingsledar-Janis:

Vi arrangörer vill tacka alla inblandade allt ifrån spelare, föräldrar o ledare för allt som ni bidrog med på vårt klubbmästerskap . Vi fick ett unikt tillfälle samla många av spelarna ifrån alla våra fyra träningshallar tillsammans under samma tak . Oj vilket underbar dag det blev ! :-)  

Man fick uppleva allt ifrån spänning o nerv till skratt o kreativitet . Vi gick ut alldeles för sent med inslaget om bästa utklädsel på hemsidan och ändå fick vi se fyra par som verkligen hade lagt tid på sin utstyrsel . I en normal tävling hade Blues Brothers vunnit men i denna tuffa tävling kom de utanför prispallen . Då kanske vi ändå inte fick se det bästa paret pga av en arrangörsmiss........

Jag skulle gärna vilja lyfta fram så många bra prestationer på planerna som vi fick se under dagen , men då hade jag inte fått sova innan jag skulle ha gott till jobbet . Jag började skriva detta kl 20.30 ....

Allt resultat kommer att kopplas via en länk . Pris utdelningen sker på vårt årsmöte och spelarna som får pris kommer att meddelas senare . 

Vi  i föreningen hoppas att alla fick blodad tand inför nästa års mästerskap och lika många om inte fler möter upp nästa år .

 

Hälsningar : Trötta men glada arrangörer ! :-)

 

 

Bilder från söndagen:
KM2014 1 

Skribent: Thomas Carlsson

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info