Hoppa till sidans innehåll

Halmstad vann största och minsta tjejklassen i Göteborg

16 JAN 2017 21:05
Stort grattis till Alice som vann tjejsingel U11 och till Julia som vann Damsingel A i Bele Nordins minnestävling i Göteborg i helgen. Halmstad Badminton har en stark tjejsida just nu.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2017 19:54

Det var många Halmstadspelare som tog sig till Fjäderborgen i helgen för att testa tävlingsvingarna. Det blev idel fina kämpainsatser från klubbens spelare men det var tjejerna som tog hem klassegrarna.

U11
I U11 visade Alice prov på mycket fin teknik och spelförståelse och kunde ta hem hela turneringen efter imponerande spel. Bådar gott för framtiden.

En stark insats svarade även U11-killarna Kalle och Leon för. I deras första nationella tävling tog de sig båda vidare till slutspel. Kalle hela vägen till semi. Dessutom en finfin andraplats i dubbel för grabbarna. Klubben har en fin årgång 06:or på tillväxt.

U13
Även U13-tjejerna spelade bra vilket resulterade i en andraplats i singeln för Agnes och en andraplats för Rebecka och Elin i dubbeln. Helgens fair play-pris går till Rebecka som valde att spela om en matchboll hon klart kunde ha dömt ut. Det blev visserligen förlust i matchen, men ett bra beslut.

Även våra många duktiga U13-killar visade framfötterna. Bland annat Viktor Larsson som visade att träningsfliten börjar ge resultat. Kvartsfinalplatsen är Viktors främsta merit hittills.

U15
U15-tjejerna Alva och Thea spelade bra och tog sig till final i dubbel. Dessutom en tredjeplats i singel för Alva. Starkt!

Seniorklasserna
Julia imponerade stort i Damsingel A och var helt enkelt starkare än sina motståndare. Ingen fick mer än 14 poäng i något set under hela turneringen.

Återigen härligt att se den fina klubbsammanhållningen med alla kramar och peppande. 

RESULTATEN >>

Tack till familjen Tellander för de fina bilderna nedan:

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info