Hoppa till sidans innehåll

Halmstad tog hem vandringspriset i årets DM!

26 NOV 2014 13:43
Det blev många fina medaljer och åter igen visar Halmstad vart skåpet ska stå i årets distriktsmästerskap. Där vi tog hem vandringspriset och visade prov mycket bra spel!
  • Skapad: 26 NOV 2014 13:43

U13 klassen var det enbart Halmstad spelare i finalerna i alla kategorierna, väldigt roligt.
Alla spelare gjorde mycket bra ifrån sig!

U15 Klassen hade vi Wiktor Jönsson i finalen som tyvärr förlorade tre otroligt jämna set med 11-10, 11-10, 11-10. Tyvärr var inte dagsformen riktigt där för Wiktor men bara att se framåt nu och jobba på så kommer han snabbt tillbaka.

I semifinalen spelade Lisa Lundquist en otroligt jämn match där hon tyvärr inte orkade knyta ihop säcken och förlorade i fem set med 11-10 i avgörande, Lisa visar ändå prov på mycket bra spel och visar att toppformen inte är långt borta. damfinalen spelade Nellie Kleman som inte tappade ett enda set på hela tävlingen, mycket bra jobbat. Nellie och Lisa visar upp ett mycket bra dubbelspel och vann U15 klassen.

Man blir stolt som tränare när man ser vilket härligt ungdomsgäng vi har och vilken sammanhållning vi har mellan spelare, föräldrar och tränare.

Vill tacka alla föräldrar som fanns på plats och som hjälpte till underdagen. Jag vill också tacka Kalle Overgaard som kom under dagen för att se våra duktiga spelare och även att hjälpa mig eftersom det var min första tävling som coach för de yngre.