Hoppa till sidans innehåll

Halmstadtjejerna svårstoppade i Laxaträffen Yonex Cup

02 DEC 2018 15:17
Halmstads duktiga tjejer dominerade tjejsidan när Laxaträffen Yonex Cup avgjordes i Söndrumshallen i helgen. Johanna, Klara, Olivia och Sara spelade till och med en damdubbel A-final med Halmstadpar på bägge sidorna näten.
  • Uppdaterad: 02 DEC 2018 15:17

I B-klassen  gick det allra bäst för Lisa Lundquist som imponerade med tungt och svårstoppat singelspel. I finalen besegrade hon klubbkompisen Hanna Stierna. En ren Halmstadfinal alltså där båda tjejerna visade att de har tempo för att avancera till A-klass inom kort.

Hanna och Lisa spelade en ren Halmstadfinal i DSA.

Även kul att se att våra unga juniorer börjar ta för sig sig ordentligt i B-klassen. Förutom Hannas finalplats spelade även Leo, Agnes, Rebecka, Elin, Nina, Viktor och Viggo riktigt bra och visade att de nu har tempo för seniorklasserna.

Halmstadfinal i Damdubbel A
Även i damdubbel A var det en ren Halmstadfinal då Sara och Olivia slog Klara och Johanna i två set. Mycket imponerande spel av det unga Halmstadparet som dock fick draghjälp av att Klara var rejält sliten efter en stentuff singelfinal mot Jessica Sjörén från Gislaved. Starkt jobbat av samtliga tjejer.

På killsidan gick det bäst för Jimmy som tog sig till en hedrande semifinal i B-klassen i singel, samt Wiktor som gick till semi i dubbel A. 

Dubbla segrar för Louise
Louise Eriksson som spelar för Tibroklubben Hôl i Vägga men representerar Halmstad i Badmintonligan gjorde också en fin turnering och vann både singel och mixed Elit. Den senare i par med Magnus Sahlberg från Påvelund.

Louise, som oftast spelar dubbel och mixed, visade att hon även är en duktig singelspelare genom att gå obesegrad genom turneringen. Ligalagledaren Ronny myser.

Stort tack till alla grymma siffervändare, sekretariatspersonal, tävlingsledare mfl som gör Laxaträffen Yonex Cup till en riktigt trevlig tävling.

RESULTATEN >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info