Hoppa till sidans innehåll

Halmstad Badminton dominerade hemmatävling

08 OKT 2017 15:04
Fjorton finalplatser! Det var många Halmstadspelare som gjorde bra ifrån sig i helgens hemmatävling Halmstadträffen. Det blev till slut sju hemmasegrar.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2017 15:09

Halmstadträffen är höstens breddtävling med deltagare i allt från U13 till Elit. Och hemmaklubben skördade framgångar på många fronter.

U13

Här dominerade Leo och Oliver. Det möttes i poolspelet och spelade 3-setare och därefter i finalen där det också blev tresetare. Denna gången var det Leo som drog längsta strået. 

Roligt även att se Anton, Viggo, Leon, Elias, Joel och Kalle som alla spelat upp sig några snäpp och tar för sig i gruppspelet.

U15

Kul att se att Adam och Erik kämpar sig vidare från poolspelet. Adam och Victor når dessutom sin första final i dubbel. Stark utveckling på de här killarna.

Alva gör en bra turnering och kommer trea i tufft motstånd. Även Elin är en hårsmån från att gå vidare till kvartsfinal.

U17

Här vinner Noa utan att egentligen vara hotad under hela turneringen. Extra kul att Linus, Carl och Viktor har lyft sitt spel. Semifinalplatser för både Linus och Carl är klara styrkebesked

Seniorklasserna

I C-klassen löpte evighetsmaskinen Jimmy Tay hem singeln efter en final som varade uppemot en timme. 21-19 i tredje. Mer marginal behöver man inte =)

I B-klassen dominerar Björn. En andraplats i singel, vinst i mixed i par med Jessica Knöös och dessutom vinst i dubbel i par med Thomas efter riktigt tungt dubbelspel.

Julia är också framme i tre finaler i A-klassen. Vinst blev det till slut i dubbel i par med Olivia. Julia och Olivia spelade även en riktig rysare i singelsemin där Julia vinner med 21-19 i tredje. Kul att Olivia nu är etablerad A-spelare.

I herrsingel A fick vi se en riktig högklassig herrsingelfinal mellan Jacob och Martin Norman. Helt klart Elittempo i denna match som Martin till slut vann.

I Elitklassen spelades det endast damdubbel och där hade vi även en andraplats i Lydia som spelade ihop med Malena Norman.

Fjorton finalplatser för klubben alltå och ett kvitto på vår bredd just nu.

Stort tack till alla fantastiska föräldrar och ledare som hjälper oss att få ihop denna fina tävling.

RESULTATEN HITTAR DU HÄR >>


Va? Kom vi tvåa? Bra spelat av Victor och Adam i Pojkdubbel U15.


AAAHHH! VI VANN! Thomas och Björn var svårstoppade i herrdubbel B. 

Alva knep en hedrande tredjeplats i flicksingel U15. Bra jobbat i tufft motstånd.

Leo och Oliver ser till att få valuta för anmälningsavgifterna. Tresetare nästan jämt. Dessutom seger i dubbel. Dags för grabbarna att testa på nya utmaningar.

Hammer och Julia spelade riktigt bra mixed i A-klassen och var en hårsmån från att vinna finalen.

Vi fick se en riktigt bra herrsingel A-final där Jacob till sist fick ge sig.


Jimmy Tay in action under finalen i herrsingel C som han vann med minsta möjliga marginal. Bra kämpat.
Linus visar på fina framsteg och tog sig till semi i pojksingel U17. Mot slutsegraren Noa var det dock ingen som hade något att sätta emot.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info