Hoppa till sidans innehåll

Grattis till årets pristagare

28 MAJ 2018 12:00
På klubbfesten i lördags passade vi på att dela ut ut utmärkelser för årets ungdomsspelare, ungdomsledare, badmintonförälder samt förtjänstpokalen Kruset.
  • Uppdaterad: 28 MAJ 2018 15:15

Årets pristagare är: 

ÅRETS UNGDOMSSPELARE 2018: Carl Bremer
Trots en ganska sen badmintonstart har Carl gjort stora framsteg under det senaste året. Med stor träningsflit och ett starkt pannben har han gått från klarhet till klarhet och också spelat bra i nationella tävlingar och Svenska Cupen. Alltid träningsflitig och ger energi på träningarna.

ÅRETS UNGDOMSLEDARE: Linus Hassleberg
Våra ytterområden är oerhört viktiga för vår verksamhet, och det är ett ansvarsfullt uppdrag att hålla i badmintongrupper i vanliga gymnastikhallar. Linus har under året tagit ett stort ansvar vid ung ålder, och på ett mycket förtjänstfullt sätt, lett våra grupper på Vallås. Flera av barnen har redan börjat tävla och visat prov på jättefin teknik.

ÅRETS BADMINTONFÖRÄLDRAR: Per och Annelie Fager
Ställer alltid upp med både kunskap och muskler, vare sig det gäller att fixa med klubbkläder, bära stolar till SBL eller skjutsa till tävlingar. Alltid positiva och med ett leende på läpparna.

KRUSET: FÖR EXTRAORDINÄRA INSATSER UNDER ÅRET: 
Niclas Rosengren och Ronny Gunnarsson (Niclas var på resande fot i lördags)
Det är ingen tvekan om att årets stora bedrift är vår bronsmedalj i Svenska Badmintonligan (SBL). Att leda Sveriges tredje bästa lag på helt ideella grunder är en imponerade insats, som innebär en hel del uppoffringar i form av resor och fixande, och en stor portion kunskap och skicklighet. I sanning en extraordinär insats under året.

GRATTIS ALLA PRISTAGARE!

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link