Hoppa till sidans innehåll

GOT Elit i Göteborg

23 SEP 2012 21:56
I helgen spelades GOT Elit i Göteborg med mycket bra resultat. Colin vinner singel guld i U13 och Matilda och Sofia tar hem silvret i U17 damdubbel. Jacob och Filip tar sig till kvarsfinal i singel, Isak tar sig till slutspel. Övriga deltagare var Noha och Zakarias
  • Skapad: 23 SEP 2012 21:56

U17
Strålande resultat i Got-elit. En andra plats i dam dubbel av Sofia och Matilda. På vägen till final besegrades det första seedade tjejerna från Umeå i en hård tre sets match. Final motståndare var Ebba Strid från Bergsåker och Moa Sjöö Uppsala. Våra tjejer hade kontroll över första set men när det närmade sig slutet av setet kom motståndarna ifatt och lyckades vinna setet med 24-22. Sofia och Matilda visar att de tillhör Sverige eliten i damdubbel när bägge är på topp samtidigt. De faller med flaggan i topp 24-22 21-16. Både Jakob och Filip når kvarten i singel. Jakob möter Morgan från Skogås. Jakob presterar årets bästa spel i Göteborg men faller i en två setare. Filip möter även i denna tävling Oliver Hjälm från Spårvägen. Filip och Oliver spelar tävlingens bästa match.(enligt mig) Oliver vinner i en mycket hård tre setare. Precis som i Skånska så heter slutsegraren Oliver.

Sofia & Matilda

U15                                                                                                                                                               Isak tar sig vidare från poolen. Han möter en duktig spelare från Täby. Isak förlorar med 21-19 21-19. Övriga deltagare från Halmstad i U15 var Noha och Zakarias.

Nästa anhalt på touren är Jönköping kanske kommer den första segern då. För U17 och U15 gänget vill ju inte vara sämre än vår senaste segrare Colin. Stort grattis till dig Colin.

På plats med U15 och U17 gänget i Västra Frölunda var Niclas och Ronny

U13. Colin var vår enda U13 spelare på plats i Göteborg under helgen. Colin börjar pool spelet lite trevande men är aldrig hotad och ju längre lördagen går desto bättre blir också fotarbetet vilket märks i resultaten, iaf i singel och Colin tar sig lätt vidare till söndagens slutspel. I dubbeln blir det lite överraskande förlust i första matchen. I mixed tar det stopp i andra matchen. Semifinalen i singel genomförs på ett imponerande sätt mot landslagskollegan Oscar från Askim och imponerade han i semin vet jag inte hur jag ska beskriva finalen mot finländaren Viktor som Colin inte ger minsta chans, det var total kross. Stort grattis till guldet.

På plats med Colin i Askim var Johan.

Guld Colin

Skribent: Johan Olofsson