Hoppa till sidans innehåll

Godkänd insats trots förlust med 2-4 mot Täby

04 FEB 2017 17:58
Nej, vårt rekordunga förstalag (medelålder 19,6 år!) lyckades inte skrälla mot favorittippade Täby hemma i Söndrumshallen i torsdags kväll.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2017 20:19

Trots det relativt jämna matchresultatet var det aldrig riktigt nära för hemmalaget. Sofie och Lydia vann visserligen damdubbeln där de kom igång efter ett trevande förstaset och lyckades vinna de tre följande seten. (Starkt av Sofie och Lydia som inte spelat dubbel tillsammans i SBL tidigare,) Och Sofie vann komfortabelt i tre raka mot Täbys blott 15-åriga Miranda Johansson.

Men där var det stopp.

Även om Filip lyckades ta set på internationellt meriterade Hermansah så var resten av matcherna egentligen aldrig riktigt spännande. Herrsingel 2, herrdubbel och mixeddubbel förlorade vi i raka set och förlusten var ett faktum. 

Men med ordinarie lag och ett par erfarenheter till för våra unga spelare så har vi chans mot Täby i slutspelet.

Nu önskar vi våra dukta juniorer lycka till i Junior-SM i helgen och tar nya tag inför SBL matchen mot Fyrisfjädern borta den 19:e och framförallt: Nästa hemmamatch mot Skogås den 21 februari.

Återigen, bautastort tack till alla härliga funktionärer och domare på plats som gör våra arrangemang jättefina. Kul att även våra ungdomar höll igång klacken hela kvällen.

Resultaten 

Matchen på Facebook.

 

Kvällens pärla: Shaun och Olle byter rack: 

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link