Hoppa till sidans innehåll

Full pott för andralaget!

22 SEP 2019 14:05
Halmstads andralag fick en flygande start när de två första omgångarna av Division 2 Mellan spelades i helgen. Seger mot både Varberg och Gislaved och fyra poäng hem till tabellen.
  • Skapad: 22 SEP 2019 14:05

Serien smygstartade redan på fredagskvällen då Halmstad tog emot Varberg i en tidigarelagd match. Här blev det säker seger med 8-0 sedan Leo och Noa tagit hem två matcher där de inte riktigt fick spelet att stämma, men ändå kämpade hem två singelsegrar. Viktigt.

Andra matchen mot Gislaved blev jämnare och slutade 5-3. Lagledare Björn kommenterar:

"Fem av åtta matcher var tre-setare så det var en tuff match då vi hade både Wiktor och Ludde borta. Dock lyckades vi knipa en till vinst med 5-3 mot Gislaved tack vare herrsinglarna och damernas prestationer i singel och dubbel.

Riktigt starkt jobbat i herrsinglarna som alla avgjordes i skiljeset. Och inte minst riktigt starkt kämpat av debutanten Leo som lyckades vinna mot rutinerade Emil Jarl. Roligt att han visar vad han går för!

Mixen var väldigt jämn. Även om vi inte lyckades ta oss hela vägen så var det en rolig match med långa bollar. Superbra jobbat gänget mot ett av seriens bästa lag!"
Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link