Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Kista och SBL-äventyret är över för säsongen

13 MAR 2017 20:27
Nej, det gick inte att att skrälla ytterligare en gång för Halmstads unga förstalag. Ett taggat Kista gick inte att rubba. "De var helt enkelt lite bättre än oss idag," säger lagledare Niclas Rosengren efter matchen.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2017 21:34

Efter 3-3 hemma i förra mötet hoppades vi på en jämn tillställning uppe i Kista, men Stockholmslaget drog iväg till 3-1 tidigt och kunde dessutom vinna damdubbeln lite överraskande och förlusten med 4-1 var ett faktum. 

Sofie — matchens lirare igen
"Ja, Kista var klart mycket bättre än i förra matchen," säger Niclas. "Sofie gör sitt jobb och visar sin klass genom att vinna damsingeln. Felix och Louise spelar också bättre men Kista har en riktigt bra mixed och sen förlorar vi damdubbeln lite överraskande i tre raka.

Filip kom inte heller upp i samma fina klass som sist, men motståndaren idag, Adam Khan, passar nog honom lite sämre.

Så idag förlorade vi mot ett lite bättre lag, men vi får ändå vara nöjda med vår säsong även om det känns lite surt nu. Vi hade kvartsfinal som mål och det nådde vi också."

Nu får vi ta nya tag och se fram mot en ny spännande säsong i SBL nästa år. Stort tack till våra fantastiska unga spelare och stabila ledare och matcharrangörer för en jättespännande säsong.

SM-bucklan tar vi 2017/2018

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info