Hoppa till sidans innehåll

Fina prestationer i Lergöksträffen

03 FEB 2018 17:57
Till Skälderviken och Lingvallen begav sig en trupp med U13- och U15-spelare i helgen för att spela Lergöksträffen. Det blev många nyttiga matcher för vårt unga garde.
  • Skapad: 03 FEB 2018 17:57

Bäst gick det för Oliver Tellander som vann pojksingel U13 och Eskil Sundelid som vann U15.

Oliver hade inga större problem att ta hem U13-klassen och släppte aldrig set på sin väg till vinsten. Även Elias spelar jättebra och tar sig fram till semifinal.

I U15 imponerade Adam som återigen lyfter sig mot starkt motstånd vilket ledde till kvartsfinal. Leo, Hugo och Viktor går flera bra holmgångar och visar att tempot och slagsäkerheten ständigt blir bättre.

Men den som imponerade mest i helgen var Eskil som i slutspelet plockade fram ett riktigt tungt och effektivt singelspel. Det blev två tuffa tresetare i semifinal och final innan han stod som segrare. 

Mest imponerade han dock när han skänker bort en boll som nuddade honom fast motståndaren och siffervändaren inte sett det och redan givit bort poänget. Fair play gillar vi!

U15-tjejerna Elin, Rebecka, Agnes och Alva hade det tufft i hårt motstånd men Alva lyckades kämpa sig vidare till en hedrande semifinal.

Tack till alla spelare och stöttande föräldrar och till Skälderviken för en fin tävling.

RESULTATEN >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info