Hoppa till sidans innehåll

Felix laddar för VM

25 JUL 2019 13:44
Sveriges och Halmstads herrsingeletta Felix Burestedt har en spännande uppladdningsfas inför VM med bland annat ett landslagsläger i Singapore. Vi passade på att ställa några frågor inför avresan.
  • Uppdaterad: 25 JUL 2019 13:44

Halloj Felix! Hur har sommaren varit?
- Tack, sommaren har varit bra! Jag har faktiskt till och med fått några lediga dagar. Jag skulle egentligen ha spelat en tävling i Ryssland men blev visumstrul, så det blev några lediga dagar istället, vilket inte var helt fel. Men nu är det fullt fokus på VM.

Ja just det VM i Basel närmar sig ju, hur ser uppladdningen ut?
- Jag kör ganska tufft just nu här på centret i Holbaek och på fredag åker vi med landslaget på träningsläger i Singapore. Det känns bra att kunna köra på med fysuppbyggnad och sedan gå på mer spel och sparring i veckorna innan.

Singapore, häftigt vad händer där?
- Ja, det är kul. Det är landslaget under ledning av Andrew Smith som ordnat så vi får träna med Singapores landslag så det blir riktigt bra träning. Det ska bli spännade, både ur träningssynpunkt och att få se lite av Singapore.

Vad tror du om förutsättningarna i VM?
- Det är klart att det blir tufft, men samtidigt väldigt roligt. Jag har inte sett lottningen ännu och man vet ju aldrig när det är så hög klass som det är i ett VM. Man kan ju åka på att möta Kento Momota i första omgången och samtidigt som det hade varit en jättekul match att spela så kan det ju vara bättre att få en lottning där man har lite bättre chanser. 

Stort lycka till Felix! Vi håller alla tummar vi har. 

VM går i Basel, Schwiez 19-25 augusti.

Läs mer om landslagets uppladdning i Singapore >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info