Hoppa till sidans innehåll

Dubbelframgångar i Trollhättan

14 NOV 2016 09:02
Sju halmstadsspelare valde att spela Kärcher cup i Trollhättan i helgen. En stor och välorganiserad tävling där vi fick stifta bekantskap med Trollhättans helt nybyggda badmintonhall. Pär rapporterar från Trollhättan.
  • Uppdaterad: 14 NOV 2016 09:14

Tävlingen samlade ett stort och tufft startfält i samtliga klasser, men våra spelare kämpade på väl och samtliga tjejer (Alice, Agnes, Hanna och Olivia) tog sig vidare från sina grupper i singel.

I slutspelet blev motståndet för tufft denna gång. I dubbel gick det desto bättre. Där spelade samtliga våra spelare med nya partners och samtliga gjorde det bra.

Hanna tog sig till semifinal i DD U15 efter stabilt spel tillsammans med Frida Andersson (Badmintonklubben Racket).

Olivia tog sig till final i DDA tillsammans med Emilia Apelqvist (Askim) där spelet i kvartsfinal och semifinal höll fantastiskt hög nivå.Tyvärr kom inte tjejerna upp i riktigt samma nivå i finalen utan de fick ge sig i en jämn tresetare.

En som dock höll hela vägen i helgen var Per Fager som tillsammans med David Nordström (Trollhättan) vann HDC efter imponerande spel. Per och David höll ett högre tempo än sina motståndare genom hela tävlingen och var aldrig hotade. Pers träning i den tuffa motionsgruppen börjar nu ge resultat! Stort grattis Per.

/Pär Johnsson

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info