Hoppa till sidans innehåll

Division 1-laget höjde sig mot Malmömotstånd

09 JAN 2017 14:14
Filip och Mattias imponerade särskilt i helgens seriesammandrag i division 1 där vi kunde mönstra en riktigt stark killsida. Att vårt andralag tar tre herrsingelvinster mot Malmös förstalag är starkt. Olle rapporterar från Malmö.
  • Skapad: 09 JAN 2017 14:14

I lördags tog sig div.1-laget sig ner till Malmö för att spela mot Malmö BKs första-och andralag. 

Laget bestod av Filip Suwanphinkha, Shaun Ekengren, Mattias Sjörén, Olle Ingemarsson, Julia Jansson, Lydia Demetriades och Klara Hjelm. 

Först ut var Malmös andralag där vi lyckas vinna Herrdubbel 1, alla tre herrsinglar och till slut även mixeddubbeln som vändes efter att ha förlorat första set. Mattias Sjörén visade i sin singel att han inte har legat på latsidan under julen och stod för en lysande insats. Till slut seger med 5-3.

Så var det dags för Malmös förstalag och även här lyckades vi vinna 3 herrsinglar, Det gör stor skillnad att få in SBL-spelarna Filip och Shaun. Tyvärr vinner vi ingen mer match mot det mer rutinerade malmölaget och får här se oss besegrade med 3-5.

Filip står för en stark insats i sin förstasingeln där han lyckas kontrollera spelet efter att ha stressat upp sig i första set. Lättare sagt än gjort med underläge 0-1 i set! Nu är det hårdträning som gäller inför nästa seriespel! 

#EllerHur?

Olle

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info