Hoppa till sidans innehåll

Tack alla för en trevlig tävling!

21 JAN 2014 13:49
Resultaten är nu publicerade, för kommentarer samt fullständiga resultat se vinnare i lottningen enligt nedan.
  • Uppdaterad: 11 FEB 2014 11:42

Länk till resultat:

http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=C22D53C3-4735-49C6-8496-7502D27B6541

 

Tack alla för en väl genomförd Distriktstävling!

 

Ett stort tack måste riktas till tävlingsledaren Sara Jönsson som organiserade en väl genomförd tävling. Amanda och Mats i sekretariatet fick under dagen arbeta hårt för att hålla koll på nästan 100 deltagare! Pelle ifrån Oskarström gjorde ett kanonjobb med att hjälpa alla ifrån Oskarström, och Nellie, Caroline, Max och Mellie försökte hjälpa så många vi kunde ifrån våra grupper, men med så många deltagare ifrån Halmstad var det svårt att hänga med i alla matcher som spelades.

Med tanke på att nästan 60 deltagare var ifrån Halmstad, är det omöjligt att nämna allas insatser, vilka överlag var av hög kvalitet. Vad det gäller medaljer för Halmstad, tog Niklas Fele, Sofiella Nilsson, Agnes johansson, Michelle Martinez, Ted Isaksson, Frida Kristiansson samt Sofia Ottoson alla guld i singel! Kul! Men även alla de som exempelvis inte vann sina pooler, visade under helgen endast inte kämparglöd: utan även hög moral och gemenskap - vi är i tävlingssammanhang helt beroende av varandra! oavsett vilken förening vi spelar för! Jag är därför glad över att Hanna Bovin, Paulina Hansson med flera kom ifrån Kungsbacka och Laholm för att deltaga, sällan har vi varit så många ungdomar i även äldre klasser såsom U15 till U17 som nu!

Härnäst följer för våra nybörjare en Interntävling, följt av Nissanslaget i Mars. Nästa Distriktstävling blir inte förrän till hösten.

Tack Alla!

Hälsar

Halmstad Badmintonklubb

Skribent: Max Apell
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM