Hoppa till sidans innehåll

Colin svensk mästare

09 MAR 2015 08:07
Nellie och Wiktor svarade för bra insatser i U15-SM i Askim i helgen. Men bäst gick det för Colin som höll för favorittrycket och vann singelklassen och kan därmed titulera sig svensk mästare. Niclas rapporterar:
  • Skapad: 09 MAR 2015 08:07

Tävlingen startar med kval på fredagen. Nellie lyckas att kvala in i huvudturneringen - övriga spelare från Halmstad var Wiktor och Lisa.

Lördagen börjar med Mixed. Wiktor och Nellie viner första matchen relativt enkelt. I omgång två väntar ett seedat par från Askim. Tempot är lite högre vilket våra spelare inte riktigt hänger med i så förlust i två set.

Nellie vinner sin första singel på lördagen. I åttondelsfinalen väntar Sverigeettan Ashwathi Pillai från Täby. Nellie kämpar väl forlorar i två set. Ett bra SM för Nellie som därmed är bland Sveriges 16 bästa i singel och i Mixed tillsammans med Wiktor.

colin2SM guld till Colin

Colin tar fram sitt bästa spel lagom till SM. Colin är aldrig riktig hotad i någon match .i finalen möter Colin Melker från Borlänge . Colin viner med 21-15 21-16. Trots att Colin varit småkrasslig i två veckor lyckas han prestera på en mycket högnivå. 

"Det kändes bra i helgen," kommenterar Colin efter matchen. "Jag kände att jag hade ett högt tempo i kroppen och kunde spela mitt spel genom alla matcherna."

Stort grattis till klubbens nye svenske mästare!

RESULTAT >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info