Hoppa till sidans innehåll

Bra resultat i Forzaspelen i Oskarström 15-16 November

24 NOV 2014 14:45
Jan-Peter refererar från förra helgens tävling.
  • Uppdaterad: 24 NOV 2014 14:49

I damsingel U-11 gjorde Rebecka o Agnes två bra matcher var . De visade att de har börja att tänka badminton när de spelar . Kul att se !

I HS U13 tog Ludde hem klassen mot Noah som var finalmotståndare . Ludde vann även i dubbel med Anton Möller ifrån Växjö . Där var också Noah hans motståndare i par med Mattis . Till sist i mixeden blev Noah segrare ihop med Sara . Sara vann även singeln efter bra spel speciellt i finalen . 

I U13 vill jag gärna lyfta fram Mattis som är förstaårs spelare i klassen . I kvarten så mötte han Liam Haglund ifrån Varberg , en andra års spelare . På det sätt som han spelade visade han har utvecklats mycket sista tiden . 

Vill även lyfta fram våra nya spelare som har debuterat i år i tävlingsklassen . Tänker på Erik Windahl o Eskil Sundelid . Väldigt engagerade o vill väldigt mycket . Med det intresset kommer de snabbt lära sig att spela i tävlingsklassen. De gjorde också en bra dubbel ihop . Att se dem stötta varandra i dubbeln som de gjorde är glädjande för varje tränare fastän de inte vann sin match.

 

I U15 vann Viktor sin singel väldigt enkelt . I damklassen så gick det bra för våra två deltagare , Nellie o Olivia . Bäst gick det för Nellie som gick till final . Där blev Sandra Alkner för svår . Man märkte att hon hade fått lite för lite vila mellan matcherna . Servar man ut 8 servar i andra set så är det lite pga brist på koncentration . Olivia kom 3:a i klassen. Vilket är bra gjort eftersom hon spelade en klass högre än vanligt . I dubbel kom Nellie ihop med Johanna Sjöstedt ifrån Lund  tvåa efter en stenhård tre setare.  21-18 blev det i avgörande set till Sandra o Tilde ifrån Älmhult. Där kom Olivia o Sara trea i klassen som är ett steg högre än vad de brukar spela i. Bra gjort !

Sammanfattningsvis en rolig turnering med många bra inslag ifrån våra spelare !

Skribent: Jan-Peter Kleman

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info