Hoppa till sidans innehåll

Bli Stödmedlem i klubben!

29 DEC 2011 17:19
Blivande stödmedlem,

Känner du till att Du kan bli stödmedlem i Halmstad Badminton klubb. Vi ser verkligen framemot ditt medlemskap. Varför då stödja oss? Jag brukar påstå att vi är en av de mest välskötta föreningarna i Halmstad. Fortsätt läs så kanske du förstår varför!
  • Uppdaterad: 03 JAN 2012 21:15

Vi har idag 370 medlemmar, över 220 ungdomar är idag aktiva i föreningen. Vi har helt enligt vår vision och målsättning verksamhet i Söndrum, Trönninge, Vallås och numera även i Andersberg. Verksamheten i Andersberg drivs initialt som ett projekt med syfte att etablera badmintonverksamheten och öka förståelsen för ideell idrottsverksamhet. Vi har en projektanställd tränare på 20% för att få igång badminton bland ungdomarna där. Klubben har ansökt och fått beviljat projektmedel för att utveckla badminton i denna del av Halmstad. Vi får all anledning att återkomma till detta spännande demokrati och integrationsprojekt.

 

Vår verksamhet har fortsatt utvecklats inte minst tack vare engagerade ledare och föräldrar. Klubben har under hösten med i huvudsak ideella krafter lyckats driva flera stora projekt såsom Sveriges största badmintonläger Yonex Camp, badmintonskola för skolbarn, höstlovsverksamhet, skolverksamhet samt flera riktigt stora tävlingar bland annat Svenskt Grand Prix (SGP).

Vi har både bredd och topp, precis enligt våra mål och verksamhetsidé. Vi har ett serielag som möter nya utmaningar i år efter serieseger förra året i div 3. När jag skriver detta har jag precis fått möjlighet att gratulera Felix Burestedt som under EM för U17 lyckades knipa en bronsmedalj i dubbel tillsammans med Daniel Ojäaar. Styrelsen beslutade att uppmärksamma Felix med ett stipendium och blommor. Jag konstaterar att vi idag har flera spelare som är riksklassade och som således tillhör landets främsta i sin åldersgrupp.

 

Klubbens bredd omfattar allt från träningsgrupper för småknattar, student- samt vuxenmotionärer.  Flera föräldrar har engagerat sig och flera har dessutom börjat tävla så smått efter att ha börjat i vuxenmotionsgruppen. Något vi i förening verkligen uppskattar och uppmuntrar. För att kunna leva upp till vår slogan tror vi att det är bra med engagemang från föräldrar tillsammans med barnen. Vår slogan är:

 

Badminton för alla – hela livet

Det är utifrån ovanstående helhetsbild, jag menar att vi är en av Halmstad och kanske Halland mest välskötta idrottsförening. Vi kommer att fortsätta vår inslagna väg mot att ”driva vår” verksamhetsidé som är att: på alla nivåer bedriva badminton så att den utvecklar människor/medlemmar positivt såväl fysiskt och psykiskt som socialt och kulturellt.

 

Därför vill vi utforma vår idrott så att

  • den i alla led ständigt utvecklas och förbättras till form och innehåll
  • alla som vill, oavsett ursprung, religion, kön, nationalitet, fysiska och psykiska förutsättningar, får vara med i klubbens idrottsverksamhet
  • den ger upplevelser och skapar kontakt mellan människor ur olika samhällsgrupper
  • de som deltar får vara med och bestämma och ta ansvar för verksamheten
  • den ger alla som deltar en kamratlig och trygg social miljö

Vi har mycket att se framemot i klubben år 2012. Vår ambition är fortsatt att försöka attrahera någon duktig professionell tränare för att kunna ta ytterligare steg mot våra nya mål. Ett stort steg har tagits genom att föreningen arbetat hårt med att ta fram ett differentierat och konkurrenskraftigt sponsorkoncept. Jag konstaterar att vi har flera olika företag som fått upp ögonen för vår verksamhet och nyttan av att synas i badmintonhallen och på våra klubbkläder. Men för att ytterligare stärka våra möjligheter att nå dit vi vill behövs fler insatser.

Du som stödmedlem kan om du vill engagera dig i vår förening, du kanske känner någon eller något företag som vill synas tillsammans med en förening på frammarsch. I vår badmintonhall passerar ett stort antal besökare varje år. Vår verksamhet med både bredd och spets torde ligga helt i linje med varje seriöst företag att stödja. Våra möjligheter att stödja våra sponsorer är mångfacetterade. Exempelvis kan vi i klubben erbjuda riktade träningar eller tävlingar till s.k. ”prova på tillfällen”. Vill Du höra mer tveka inte att kontakta vår sponsoransvarig, kontaktuppgifter finner du på vår hemsida. På vår aktiva hemsida www.halmstadbadminton.se finner du nyheter eller annan information.

 

För säsongen 2011/2012 har vi också introducerat möjligheten att prenumerera på triss-lotter som bekvämt skickas hem till dig varje månad. Jag är ingen stor lottköpare men det är riktigt spännande att varje månad få lotterna i brevlådan och sedan hoppas…..Det är samma pris som i affären men klubben erhåller 20% för varje såld lott. Du finner information på hemsidan, där du enkelt tecknar abonnemang. Du kan när som helst avbryta abonnemanget. 

 

Har du som stödmedlem kontakter med företag som kan vara intresserad av att synas tillsammans med klubben, meddela detta till Jonas Hammarberg via mail:

This is a mailto link

 

Vi vill att Du som stödmedlem ska känna att du via ditt stödmedlemskap kan ta del av vår verksamhet. Jag hoppas nu att jag har övertygad Dig om att bli stödmedlem i föreningen. För dig förälder som har ett barn som tränar kan du också teckna s.k föräldrakort vilket innebär fritt spel på bana 11-14. Du kan finna mer information om detta på vår hemsida eller ringa kansliet 035-369 19.

 

För att på ett enkelt sätt bli stödmedlem kan du maila dina uppgifter till oss: Namn,adress, födelsedata samt telefonnummer och samtidigt betala in 150 kr till vårt plusgiro: 10 68 11-3 eller bankgiro 5611-7229.

 

Med vänlig hälsning

 

Jörgen Peters

Ordförande

 

PS. År 2012 firar vi 75-års-Jubileum!

Skribent: Tarja Mantere

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info