Hoppa till sidans innehåll

Badmintonsäsongen är officiellt igång!

11 SEP 2017 13:22
Under helgen åkte ett gäng ungdomar för att spela säsongens första tävling i Ulricehamn. Många fina resultat att rapportera om men jag skulle ändå helst vilja lyfta utvecklingen och gemenskapen i detta gänget.
  • Skapad: 11 SEP 2017 13:22

U13 - I den yngsta klassen med Halmstaddeltagande var det ett riktigt medaljregn där ingen av Leo, Viggo, Oliver och Signe åker hem utan medalj. Signe spelar hem en andraplats på sin första tävling utanför Halmstad. Leo tar tre guld, Oliver ett guld och ett brons och Viggo ett silver och ett brons.

 

U15 - Här deltog Elin, Agnes, Alva, Mattis, Adam och Victor. Tyvärr fick Rebecka och Eskil stå över denna helgen pga skada och sjukdom. Elin, Agnes, Adam och Victor gör sina första tävlingar som U15-spelare och står för bra insatser mot tufft motstånd där Adam lyckas ta sig vidare ur poolen. Även Mattis tar sig ur poolen och vidare till kvarten där han till slut får se sig besegrad.

 

U17 -  Carl blev i denna klassen ensam om att spela singel då Viktor fick lämna återbud för sjukdom.  Carl står för två stabila insatser i poolen och går vidare till åttondel där det tyvärr tar stopp i en tuff tre-setare. Mattis och Noa deltog däremot i dubbeln där det blev respass direkt med 22-20 i tredje set.

 

Senior - I seniorklasserna deltog Per, Magnus, Noa och undertecknad. Noa fick tuffa men också nyttiga lärdomar från A-klassen. Jag tog hem segern tillsammans med min barndomsvän Niklas i dubbel och har i skrivande stund en smått overklig träningsvärk efter tre matcher på två dagar.

 Ett stort tack till arrangören som smidigt ordnade med boende i gympasal för våra spelare som var mycket uppskattat!

Under helgen har även Wiktor Jönsson spelat i Bjärred och där vunnit guld i U17-singel. 

Skribent: Olle Ingemarsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info