Hoppa till sidans innehåll

Både junior- och seniorvinster i Halmstadträffen

05 OKT 2014 14:01
Det blev hela 6 klassegrar för Halmstad Badminton i klubbens egna tävling Halmstadträffen i helgen. Extra imponerande var Noa Tellander och Sara Stein som båda vann två klassegrar. Även Colin Hammarberg imponerade genom att vinna Herrsingel B.
  • Skapad: 05 OKT 2014 14:01

U11
I den yngsta klassen var det Agnes Johnson som stod för klubbens enda seger genom att vinna flicksingel U11 före klubbkompisen Rebecka Stein.

 

U13
I U13 dominerade Halmstad genom Sara och Noa. Tillsammans vann de mixeden, Noah vann singeln och Sara dubbeln i par med Hanna Stierna från Oskarström. Sara kom dessutom två i singel och Noa och Mattis tog andraplatsen i dubbeln.

sarahanna
Sara och Hanna in action i dubbelfinalen.

 

noamattis

Noa och Mattis spelade en spännande dubbelfinal men fick se sig besegrade i tre set.


U15
Här tog sig Wiktor Jönsson till final i pojkdubbeln tillsammans med Max Borgström, men fick nöja sig med en andraplats denna gång.

 

B-klass
Här spelade Colin riktigt bra och släppte inte in någon av sina motståndare i matcherna. Finalen mot Joel Hansson från Göteborg vanns med relativt enkla 21-6, 21-6.

 

A-klass
I A-klassens damdubbel har vi fått ett riktgt bra dubbelpar i form av Julia Jansson och Amanda Nilsson Ringi. Förra helgens andraplats i Älmhult följdes upp med en seger i denna hemmatävling. I finalen visade man upp riktigt bra tempo och vinstsiffrorna skrevs till 21-13, 21-15.

amandajulia

Julia och Amanda imponerade i helgen.

 

Som vanligt, ett stort tack till tävlingsledar-Niclas och alla fantastiska föräldrar och engagerade som ställer upp som funktionärer under helgen. Med hela 325 anmälda är Halmstadträffen en av Sveriges största badmintontävlingar.

 

Alla vinnarna och resultat från helgen >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info