Hoppa till sidans innehåll

Åtta guld till Halmstad i Träffpunkt Ljungby

23 SEP 2013 20:08
Våra tävlingsspelare fick en bra start på tävlingssäsongen i Ljungby i helgen.
  • Skapad: 23 SEP 2013 20:08

I helgen startade 17 av våra talangfulla ungdomar sin tävlingssäsong med spel i Ljungby. Säsongen började på bästa tänkbara sätt för våra ungdomar. Av 13 klasser i åldrarna U11-U15 slutade 8 med guld för Halmstadspelarna. Dessutom kammade vi hem en hel del silver och bronspokaler. Detta trots att flertalet av våra spelare i år är förstaårsspelare i sina respektive åldersklasser. Starkt jobbat och ett bevis för en bra försäsongsträning.

 

Guldpokaler hem fick följande spelare: Nellie Svensson, Olivia Johnsson, Sara Stein, Ludwig Holm, Noa Tellander, Lisa Lundkvist, Nellie Kleman och Måns Lindroos. Även Agnes Johnsson och Wiktor Jönsson kom hem med pokaler.

Utöver ovan nämnda så gjorde även övriga Halmstadspelare ett starkt jobb och tog en hel del fina segrar. Bland annat bör Filip lyftas som går till kvartsfinal i U11 trots att han tillhör U9. Bra jobbat Filip! 

 

Sammanfattningsvis det jag tar med mig från Ljungby är ett fint spel, en god stämning och en massa jämna matcher, speciellt mellan Halmstadspelarna. Nu är det bara att packa om för Älmhult nästa helg!

Fler bilder på klubbens Facebooksida >>

RESULTATEN >>

Skribent: Pär Johnson

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info