Hoppa till sidans innehåll

Ännu en lyckad helg för våra ungdomar

29 APR 2013 08:39
Klubben blev vinnare i Bästa klubb och tog hem vandringspokalen!!
Ledar-Janis rapporterar från Team Sportia Cup i Kristianstad 20-21 april.
  • Skapad: 29 APR 2013 08:39

kristianstad

I DS U9 fick vi se Agnes Johnsson som vinnare och på tredje plats kom Rebecka Stein. I herrsingeln kom Philip Svensson på en hedrande tredje plats . Var det våra nya stjärnor på tournament som presenterade sig ?


I DS U11 ville storasyrran inte vara sämre . Olivia Johnsson vann singeln med Sara Stein på andra plats och Nellie Svensson på tredje plats ! I dubbeln så vann Olivia o Sara med Nellie ihop Lina Gustavsson ifrån Oskarström på andra plats .

I H U11 spelade Ludwig Holm en tuff singel mot Noah Telander . Där drog Ludde till slut  längsta strået . I dubbeln komparerade de ihop och efter bra spel så vann de också dubbeln .

I  U13 så fick vi ingen vinnare men väl två hedrande tredjeplatser genom Lisa Lundkvist och Måns Lindroos . I herrdubbeln så kvitterade vi ut en tredje plats via Måns och Viktor Jönsson . De gjorde där sin bästa match för säsongen i kvarten . Efter övertygande spel så fick man bra vibrationer för något riktigt bra men i semin så knöt det sig för killarna . Men de ska vara nöjda ändå .


I damdubbeln kom Nellie Kleman och Lisa tvåa efter ett avvaktande första set tog de sig samman i andra och pressande vinnarna men  tyvärr så räckte det inte hela vägen .

I H U15 kom kom Mattias Lindroos på en hedrande tredje plats ihop med Filip Engkvist . Roligt att se honom på tävlingsbanan igen efter alla skador som han har haft.

Till slut i högsta klassen Dam A så vann Matilda Holm både singeln och dubbeln då i par med Julia Jansson . Där florerade det ett rykte att hon hade dopat sig med gifflar ifrån Pågens som gjorde henne oövervinnlig .

I detta sammandrag fick inte alla våra duktiga spelare plats . Tycker dock att Mattis  och Leo i U11 också ska ett omnämnande . De gjorde bra insatser fastän de inte fick kvittera ut några medaljer.


På lördagskvällen intog vi ett trevligt matställe där vi fick umgås lite vid sidan om badmintonhallen . Det blev väldigt lyckat . Ser gärna att det blir favorit i repris nästa år. För vi vann  nämligen också lagtävlingen som innebar att vi fick första inteckningen i deras nya vandringspris .Först till tre inteckningar vinner priset för evigt . Så badmintonspelare i klubben : Det är bara att boka in denna helgen nästa år så vi kan försvara vårt pris!


Tack alla spelare och föräldrar för en trevlig helg!

Skribent: Jan-Peter Kleman