Hoppa till sidans innehåll

Vuxenmotion - Ny grupp startar 24 februari

12 FEB 2015 09:04
Det är nu klart att en ny grupp startar tisdagen den 24 februari. Träningen är kl. 20.00-21.30. 13 personer är redan anmälda-det finns några få platser kvar.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2015 17:52

Vuxenmotionsverksamheten har varit mycket populär med en lång kölista. Nu har vi lyckats hitta en väldigt kompetent tränare så det är möjligt att starta ytterligare en grupp.

Vi håller just på att kolla med personerna på kölistan vilken dag som passar bäst - valet står mellan tisdagar eller torsdagar, kl. 20.00 - 21.30. Vi tror att det kan finnas ytterligare intresserade bland klubbens föräldrar och supporters. Är du intresseradmeddela ditt intresse till Bosse Lundquist på mail: This is a mailto link och ange vilken dag(ar) som passar dig.

Vi planerar att starta veckan efter sportlovet. Ledaren för gruppen blir Johan Olofsson - gammal badmintonräv som spelat många matcher för klubben, både individuellat och i serielaget.

Avgiften för denna grupp reduceras då gruppen startar lite in på terminen och kommer bli 225;-kr i medlemsavgift och 400;- kr i träningsavgift. Vi står för bollar och låneracketer. Terminen sträcker sig fram till 30 april.

Välkommen med din anmälan.

LÄS ETT REPORTAGE OM VUXENMOTIONEN >>

Skribent: Kalle Overgaard

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK