Hoppa till sidans innehåll

Tummen upp i Ikast

05 MAR 2018 09:33
29 spelare, 10 föräldrar, 5 minibussar och en Herbert gav sig i fredags iväg till Ikast på Jylland för att spela den gigantiska ISI-CUP. Det blev (som vanligt) en klubbresa fylld med många skratt, tuffa matcher och fantastiskt sköna linoleumgolv.

  • Uppdaterad: 06 MAR 2018 11:52

Nöjda ledare
Ledarna Thomas, Olle och Julia var mycket nöjda med alla deltagare efter tre tuffa dagar. Vi hade medvetet placerat våra spelare i rätt tuffa rekken (klasser). Man åker ju inte till Danmark för att spela enkla matcher. #ellerhur?

Men alla antog utmaningen och spelade upp sig ordentligt i tufft motstånd.

Många visade framfötterna ordentligt och tog för sig i både pooler och slutspel och de allra flesta fick riktigt bra matcher, ett par vinster och några förluster.

Framskjutna placeringar, trots tufft motstånd
Resultatmässigt gick det allra bäst för Leo som vann U13A dubbel i par med en dansk partner. Alva vann tjejsingel U15 B och kom tvåa i dubbel i par med Elin. Och Olivia vann U17/U19M. Mycket starkt av Olivia att vinna en Mästerrekke-klass i U17/U19 i Danmark som förstaårs U17.

Dessutom tredjeplatser för Nina, Viggo, Rebeckorna, Emma och Rut.

Tummen upp för våra spelare
ISI Cup i Ikast är en jättetävling med över 1500 matcher och 800 deltagare. Och med ett 30-tal Halmstad-spelare på plats får våra ungdomar mycket frihet under ansvar gällande egen uppvärming, coachning av kompisar, hålla koll på tider med mera.

Roligt att se att de också tar det ansvaret och sköter sig exemplariskt på och utanför banan. Fantastiskt fina ungdomar vi har.

Stort tack till superledarna Olle och Julia och alla härliga föräldrar som ställer upp och skjutsar och stöttar. Linoleumgolven blir mer och mer bekväma för varje år.

Var du inte med? Såhär såg det ut.

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info