Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen informerar

26 OKT 2018 16:52
Ordförande Joakim Stierna berättar om vad som diskuterades på förra veckans styrelsemöte och om vad som är på gång i klubben just nu.
  • Skapad: 26 OKT 2018 16:52

Förlängt möte med intäktsfokus
Styrelsen har haft ett förlängt styrelsemöte i oktober med särskilt intäktsfokus. Vår förening växer både med bredd och satsning på elitnivå och vi har förstärkt med klubbchef och kanslifunktion för att öka kvaliteten och servicegraden mot spelare och tränare och föräldrar.

På mötet diskuterade vi hur vi kan tjäna mer pengar på våra befintliga arrangemang istället för att starta upp nya saker, eftersom vi vid dessa tillfällen redan samlar ihop ideella krafter. 

Dessutom är det stor tyngdpunkt på att få in fler sponsorer och att söka projektpengar för olika saker som blir styrelsens och klubbens fokus framöver.

Har du som medlem möjlighet att skaffa sponsorer så är du välkommen att kontakta ordförande Joakim Stierna så ordnar vi något lämpligt upplägg.

Badmintonligan - nästa hemmamatch 26 november
Nästa hemmamatch i Badmintonligan är den 26 november, kl. 18.20, och då kommer vi att ha incitament för våra medlemmar att ta med nya åskådare. Håll utkik på webbsidan och i sociala medier för mer info. 

Dels ger det ett fint bidrag genom inträde och framförallt är det fint för spelarna att komma i rätt stämning genom en härlig stor publik!

Uppdaterade träningsavgifter 
Arbetet med förändrad struktur för träningsavgifter är nu klart och styrelsen har fattat beslut om den nya prissättningen i våra grupper.

Justeringen innebär en enklare prismodell där man betalar samma avgift för samma träning oavsett var man spelar i klubben. För några grupper blir träningsavgiften densamma och för några går den upp en 50- eller 100-lapp.

Se de uppdaterade träningsavgifterna här, gäller fr o m VT 2019 >>

Nya tider för vuxenmotionen
Vuxenmotionen får nya träningstider: måndagar och onsdagar 20.00 - 21.30.

Uppmuntran för gymnasieelever
Verksamheten på NIU på Sannarpsgymnasiet fungerar fint. Styrelsen har beslutat att undersöka möjligheten att ge spelare som satsar från gymnasiet och uppåt ett Yonex-kontrakt som uppmuntran för ansträngning och flit i badmintonträningen. Erbjudandet görs i samråd med Yonex och spelares föräldrar.

Övrigt
Snart öppnar anmälan till Yonex camp 2019!

Vår nästa egna tävling Laxaträffen går av stapeln 1-2 december och som vanligt behövs det hjälp med sekretariat, roddning och mat.

Vi vill passa på att tacka alla våra engagerade föräldrar, spelare och tränare.  Ni som deltar i matgrupp, roddare, linjedomare, ungdomstränare, lotterigrupp, mm. Det är fantastiskt med allt engagemang som gör att vi kan fortsätta vara stolta över vår fina förening.                                                                       

Halmstad Badmintons styrelse genom                                                                       

Joakim Stierna, ordförande

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: