Hoppa till sidans innehåll

Gotlandsspelen 2018

23 JUL 2018 13:15
Familjesemester och badmintontävling? En självklarhet på Gotlandsspelen. Per Fager summerar från veckan i Visby.
  • Skapad: 23 JUL 2018 13:15

Det var de kompletta familjerna Tellander och Fager från HBMK som reste till Visby. De som tävlade från dessa var Oliver, Noa och Mats Tellander samt Leo och Per Fager. Vi bodde nära hallen och precis utanför stadsmuren.

Vädret var strålande vi hoppas att fler ansluter från klubben till tävlingen nästa år. Finns möjligheter att boka billigt och fint boende till flera även nästa år via våra kontakter.

Tävlingsmässigt gick det så här:

Klass U15

Här spelade Oliver och Leo mkt bra. Tufft motstånd från Norra Sverige samt från vår huvudstad. De var nära att ta sig ur gruppen men det var de små tyngderna på vågen som tyvärr vägde över åt fel hål för de båda. Oliver och Leo klev i och med den här tävlingen upp i U15 från U13 vilket gjorde det hela svårare. Dubbeln för de båda blev därmed också tuff men det gjorde det mkt bra. Med härliga långbollar och bra samspel.

Klass HSC

Här tog sig Leo fram till tredjeplatsen. Han förlorade i semifinalen mot en mkt hårdslående herre. Det var mkt nära final plats men de små tyngderna vägde över åt fel håll här med.

Klass A och U17

Här togs sig Noa ur grupperna för de båda klasserna men förlorade där efter. I A dubbeln tog gick han vidare en omgång. Det är alltid mkt underhållande att se Noa spela badminton!

Hälsningar: Per Fager

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info