Hoppa till sidans innehåll

Girls in sport

27 APR 2015 18:48
I helgen arrangerades ett läger med ’girls in sport’ där vi hade Debbie Lynch, och Kenneth Kellerup från Danmark och Julia Jansson, Halmstad som tränare. Det blev ett mycket lyckat tvådagars läger och tjejerna gjorde ett väldigt bra jobb.
  • Skapad: 27 APR 2015 18:48

Vi har fortsatt haft en bra kontakt med de danska tränarna efter vår Ungernresa som också var ett väldigt bra och lyckat läger. Vi ville fortsätta med samarbetet och bestämde oss för att göra ett mindre läger så att fler tjejer skulle få vara med och testa på. Vi hade spelare från Helsingborg, Älmhult, Skälderviken, Halmstad och Danmark. Det var uppskattat att så pass många klubbar ville vara med i detta samarbete och vi hoppas kunna fortsätta med detta.

Vi kommer att ha fortsatt kontakt med Debbie och Kenneth och eventuellt ha fler läger på det här sättet. Vi har redan börjat funderat på olika möjligheter till hösten.

I helgen hade vi 18 spelare på plats i Halmstads badmintonhall och det var fokus på rörelse i banan och bålträning. Vi fick då svaret på att vi måste jobba mycket mer med bålträningen där vi ligger några steg bakom de danska tjejerna.

Vill tacka alla spelare, ledare och föräldrar som var med och gjorde detta möjligt. Vi hoppas på ett fortsatt samarbete.

Vi måste också få fram att Debbie och Kenneth hade tävling i minibiljard och där fick Kenneth känna sig besegrad av Debbie som vann 6-5! 

Skribent: Julia Jansson

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info