Hoppa till sidans innehåll

En vanlig helg i februari

10 FEB 2019 20:11
Junior-SM, ungdomstävling i Hässleholm och planeringsmöte. En vanlig helg i Halmstad Badminton med mycket aktiviteter.
  • Skapad: 10 FEB 2019 20:11

Junior-SM

Johanna och Wiktor styrde kosan mot Umeå för att spela Junior-SM i helgen. Resultatmässigt blev det inga framskjutna placeringar, men då både Johanna och Wiktor varit skadedrabbade tidigare är det gott att se att de är tillbaka, går för fullt och hänger med junioreliten.

Gripenträffen i Hässleholm

Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Halmstad Badmintonklubb (@halmstadbmk)


Till Hässleholm begav sig ett stort gäng ungdomar för att spela Gripenträffen. Som vanligt fina prestationer och gott uppförande av våra ungdomar vilket är det stora glädjeämnet.

Resultatmässigt kan vi konstatera att systrarna Johnsson gör en riktigt bra tävling då Olivia vinner både Damsingel och Damdubbel A (den senare i par med gamla NIU-kompisen Ice från Skälderviken). Och hon gör det utan att tappa set. Snart Elitklass för Olivia =).

Syrran Agnes gör samma bravad i U15. Vinner singeln och dubbeln i par med Elin. Agnes och Elin hade även en tuff batalj i semifinalen. Förra tävlingen vann Elin och denna gång vann Agnes. Härligt att tjejerna tampas och sporrar varandra.

I U15 för killar tar sig fyra Halmstadspelare till slutspel: Victor, Elias, Oliver och  Leon (som bara är U13!). Och Anton och Hugo vinner matcher i poolen och är nära likaså.

Vilken bredd vi har i U15-truppen!

I U13 (klass 3) visar Emil vilka jätteframsteg han gjort på senaste och tar sig oseedad till en semifinal där det blir en hårfin förlust. Dubbeln vinner han dock i par med Leon

På tjejsidan visar Alice prov på fint spel och kniper en andraplats. Grymt Alice!

I klass 1-tävlingen får vi några roliga besked från våra U13-spelare som inte har spelat så mycket tävlingar innan. David och Linus spelar superbra och visar att de gått framåt med stormsteg. David går till semifinal och Linus vinner hela tävlingen. Heja!

Jättekul även att Esma tar sig till final i tjejklassen och med sin andraplats visar att hon också utvecklas i raketfart.

Tack till alla fina spelare, föräldrar, ledar-Jimmy och BMK Gripen för en fin tävling.

RESULTATEN >>

Och på det, ett planeringsmöte för klubbens styrelse... Mycket aktivitet en vanlig helg i februari=)

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

helens.jpg

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: info@halmstadbadmint...

Se all info