Hoppa till sidans innehåll

Dubbelsegrar i Ulricehamn

02 SEP 2019 11:44
Ett stort gäng på ett 20-tal personer från Halmstad drog i helgen iväg till Ulricehamn för att spela StenSture-Fjädern. Med två övernattningar och många spelare på plats har detta nästa blivit en mini-klubbresa.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2019 11:44

För många var det första tävlingen för säsongen och det blev en hel del fina kvitton på uppåtgående färdigheter. Framförallt i dubbelspelet där Rebecka och Elin vann Damdubbel U17 (som förstaårs) och Leo vinner Herrdubbel B i par med Isak Melkersson.

En seger blev det även för Alva i Damsingel U17 och Alva är nu redo för spel i A-klassen.

Men det var många som gjorde fina insatser i helgen. Oliver Tellander tog sig till en final i HSU15 och och HDU17 i par med Adam Å.

Leon Fritz spelade superbra när han testade att spela en klass högre, i U17. Det blev en tredjeplats till slut och dessutom en silverpeng i dubbel U15.

Överraskade gjorde även Victor och Rebecka som tog sig till sin första semifinal i mixed B. Och Noa som tar skalper i A-klassen och också tar sig till semi.

Tränar-Olle sammafattar:

"Tyckte alla gjorde det väldigt bra faktiskt. Lite extra kul kanske att dubblarna gick så bra, i vanliga fall känns det som att singel varit vår starka sida."
 

RESULTATEN >>

Skribent: Thomas Carlsson
E-post: This is a mailto link