Hoppa till sidans innehåll

Bra WJT avslutning i Varberg

06 MAJ 2012 18:50
I helgen spelades sista WJT tävlingen för året och tre brons blev resultatet.
Niclas har sammanställt helgen...
  • Skapad: 06 MAJ 2012 18:50

 

Filip lyckades nå sin första semifinal i U 17 wjt touren . I semifinalen mötte han Tom Andersson från Aura. Filip gör en mycket bra match som han trots detta förlorar i tre set.

Jakob i par med Hanna Karkaus från Finland når också semifinal i U 15 mixeddubbel.  Jakob går till Kvartsfinal i singel spelet där han åker ut mot Finlands ettan i singel.

Zakarias spelar U 13 dubbel med Adam Gozzi från Uppsala. I semifinalen möter de ett par från Finland som är mer samspelade än Zakaris och Adam. Grabbarna kämpar väl men förlorar i två hårda set. Detta var Zakarias första semifinal på wjt touren, bra gjort!

Övriga deltagare från Halmstad var Colin och Matilda. Matilda blir förkyld och kan ej gå för fullt i singelspelet. På lördagen är hon och Sofia tvungna att lämna WO i dubbel på grund av sjukdom. Colin och Calle Thorsellius från Uppsala når kvarts final i dubbel. Colin förlorar åttondelen i singel mot slutsegraren Jonathan Magnusson från Mörrum.

Felix som inte kunde delta i tävlingen i Danmark på grund av skada var med i Varberg och hjälpte till med coachningen.  Vid tävlingens slut delas det ut priser till total segrarna på wjt touren 2011-2012. Felix står som slutsegrare i singel och dubbel cuperna. Grattis!

 

 

Niclas

Skribent: Johan Olofsson