Hoppa till sidans innehåll

Halmstad Badmintons lag i Badmintonligan 2018/2019


Matchdagar - Badmintonligan 

25 mars - SM-seminfinal 1
Umeå - Halmstad

1 april - HEMMAMATCH! MAN UR HUSE!
Halmstad - Umeå

Filip Suwanphingkha
Född: 1996
Snabbfotad tekniker som var en starkt bidragande anledning till förra årets semifinalplats. En av Ligans mest spektakulära spelare med sin fina teknik och överraskande finter.


Colin Hammarberg
Född: 2000
18-årige Colin är en av Sveriges mest lovande juniorer och bor och tränar för närvarande i Malaysia, men kan komma att göra inhopp i årets Badmintonliga.


Felix Burestedt
Född: 1995
Halmstads herrsingelankare med en mycket stark offensiv och imponerande räckvidd. En av spelarna på Badminton Europe's Center of Excellence i Holbaek, Danmark där han utvecklats starkt under det senaste året.

Louise Eriksson
Född:1991
VM-meriterad dubbel- och mixedspecialist med mycket stark defensiv. Har varit stommen i Halmstads dubbelspel de senaste två åren.


Rasmus Messerschmidt
Född: 1992
Nyförvärv från Danmark som börjat ligan mycket starkt. Singelspecialist men kommer även att kunna förstärka i dubbelspelet under säsongen.


Line Fleisher Nielsen
Född: 1997
Line gör sin tredje säsong i Halmstad. Fick dra ett tungt lass förra året då flera av Halmstads damer var skadade. Kämpade sig in i Halmstadspublikens hjärtan. 

Irina Andersen
Född: 1998
Ett nyförvärv som trots sin ringa ålder redan är meriterad internationellt. Stark singelspelare men kommer även att förstärka på dubbelsidan.

Mikkel Mikkelsen
Född: 1992
Mikkel var en av ligans klart bästa spelare förra året och förlorade inte många matcher under säsongen. Mycket stark mixedspelare i Europatoppen,


Sofie Holmboe Dahl
Född: 1996
Bollsäker singelspecialist som dominerade ligan på damsingelsidan förra året. På väg tillbaka efter en segdragen fotskada.

Uppdaterad: 28 AUG 2018 23:18 Skribent: Thomas Carlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 03536919
E-post: This is a mailto link

Se all info