Hoppa till sidans innehåll

Yonex Badminton Camp, Halmstad 2018 Sommarträna i en sommarstad!


För 17:e året i rad hälsar Halmstad Badmintonklubb dig välkommen till Yonex Badminton Camp - ett sexdagarsläger för U13 till U19. Under sex tuffa, men roliga dagar kommer du att få finslipa dina badmintonfärdigheter, träffa nya badmintonkompisar och få sola och bada på några av Sveriges absolut bästa stränder.


Kortkorta fakta om lägret:

Ankomst
: Söndag 29/7 kl.15.00-15.30. Lägret startar 16.00.
Avslutning
: Fredag 3/8 kl. ca 14.30
Pris
: 3500 kr inkl frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat.

Logi
Alla deltagarna sover på madrass (ej  dubbelmadrass!) i den nybyggda närliggande skolan, Söndrumsskolan.

Facebook-grupp för lägret >> 
Gå med för att spana in lägerförberedelserna och diskutera lägret.

Hallen
Lägrets utgångspunkt är Söndrumshallen, mittemellan Halmstad City och den berömda badorten Tylösand. I Söndrumshallen finns 14 badmintonbanor, 11 tennisbanor, tre squashbanor samt tre fotbollsplaner precis bredvid. Lägret disponerar även över Hallägrahallen med 5 banor samt 5 extra tävlingsbanor utlagda i tennishallen.

Givetvis finns det även kiosk och cafeteria om någon mot förmodan skulle bli godissugen…

Tränarna
Som vanligt satsar vi på unga och entusiastiska tränare. Huvudtränare är Patrik Lundqvist, till vardags uppskattad tränare i Malmö och SM-vinnare i dubbel så sent som 2013.


Halmstad - Sommarstaden nummer 1!
På somrarna nästan fördubblar Halmstad sitt invånarantal. Tusentals turister söker sig till de berömda stränderna på Tylösand men även till lugnare och mindre kända badparadis som Östra Stranden och Tönnersa.

För den som tröttnar på att ha sand i skorna, håret, öronen och överallt annars finns det även tillgång till både inomhus- och utomhusbassänger.
 
Förutom fantastiska stränder har Halmstad city en lite kontinental stämning över sig på somrarna med massor av uteserveringar, bra konserter och diverse andra sommarevenemang.

Det finns alltid någonting att göra i Halmstad på sommaren, även om det är dåligt väder... Välkommen till staden med tre hjärtan!
 

ANMÄL DIG TILL LÄGRET >>

Uppdaterad: 05 DEC 2017 22:28
Skribent: Thomas Carlsson

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035-36919
E-post: This is a mailto link

Se all info