Hoppa till sidans innehåll

Välkommen på Klubbmästerskap och klubbfest 26 maj

21 MAJ 2018 07:26
Nu är det äntligen dags för årets höjdpunkt: Det oerhört prestigefyllda klubbmästerkskapet 2018. Nästan 100 personer har anmält sig och i år avslutar vi dessutom med klubbfest på kvällen. Whoohoo!
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2018 15:59

Lottningen och tiderna finns nu tillgängliga >>

Tanken med klubbmästerskapen
I år blandar vi hejvilt mellan motionärer, ungdomsspelare, åldrar och kön. Tanken är att få till en annorlunda tävling och spela mot klubbkompisar man inte annars möter på träning och tävling. Det gör vi alltför ofta ändå i DM och tävlingar i närområdet.

Vi har försökt se till att alla ska få ett par jämna och roliga matcher var. 

  • Alla dubbelklasser spelas i cupform.
  • Familjeklass spelas också i cupform. Givetvis spelar man för att vinna, men tänk på att visa hänsyn om du möter någon av våra yngre spelare =).
  • Singel spelas i poolspel. Det är inget slutspel i singel — vinner man sin pool så är man klubbmästare i den kategorin.  (Undantaget är singel "Tungviktskungarna" som spelas i cupform.) 

Upptåg
Vill man klä ut sig så får man gärna det, men det är inget måste. Vill du ha en pampig entré med musik så kom förbi i sekretariatet så löser vi det.

Käk
Se till att du har mat och dryck redo mellan matcherna. För er som spelar tre kategorier kan det bli tajt mellan matcherna så se till att äta och vara redo för nästa matchstart så vi håller tidsschemat och slipper stressa inför kvällen.

Det finns mackor och korv att köpa i cafeterian. Vill du ha pastasallad för 65 kr? Förbeställ genom att säga till i shopen veckan innan eller maila This is a mailto link senast torsdag.

Klubbfest med start 18:30
Sista matchen är schemalagd till 15:30. Därefter får man piffa upp sig i hallen eller hemma. 

Kl 18:30 samlas vi på Sportbaren GoMidda på Flygstaden för att hugga in på den berömda grillbuffén. All mat är förbetald men dryck köper man själv i baren.

Därefter är det helt enkelt upp till alla att ha så trevligt som möjligt.=)

Klädsel: Festfin =)

Pre-party i det uppfräschade klubbrummet!
Efter sista matchens slut kommer det att finnas lite chips och läsk i det nyrenoverade klubbrummet. Vill man ha med annan dryck så tar man med det själv.

Stanna gärna och häng ett tag innan det är dags att gå bort till Restaurang GoMidda. Musik, biljard, dart och trevligt sällskap utlovas.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL EN SUPERKUL DAG ÖNSKAR KM-FESTKOMMITTÉN! 

Skribent: Thomas Carlsson
Epost: This is a mailto link

HBMK PÅ INSTAGRAM

HBMK PÅ FACEBOOK

Postadress:
Halmstads BMK - Badminton
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Besöksadress:
Söndrumshallen, Bäckagårdsvägen 130
30241 Halmstad

Kontakt:
Tel: 035-36919
E-post: This is a mailto link

Se all info